NAPREDNJAK CEPA ČLANSKU KARTU SNS

0

Zato što smatra politiku lokalnih naprednjaka „očajnom“, Miodrag Stanković Uča član SNS, pocepao je svoju člansku kartu i istupio iz stranke pred kamerama u emisiji „Južnih vesti“.

Kako je rekao, niški SNS je „konglomerat profesionalnih preletača i preletača-amatera“, gde većinu članove čine oni koji su došli iz G17, DS, SPS, a mnogi funkcioneri imaju samo srednju školu „dok za ljude sa fakultetom nema mesta“.

U takvoj stranci, istakao je, za njega nema mesta, zbog čega je demonstrativno usred emisije „15 minuta“ iz džepa izvadio dve članske karte – svoju i svoje supruge, i iscepao ih pred kamerama.

– Želim da ovako zaokružim jednu priču koja je atak na mene, moju ličnost i porodicu. Moja supruga je docent na Filozofskom fakultetu, za nju nema posla, a mene Perić iz SC „Čair“ proglašava tehnološkim viškom. Stranci zameram što ima nekorektan odnos prema ljudima, što se primat daje ljudima koji su došli iz drugih stranaka, i što je SNS izneverila ono zbog čega sam ja ušao u nju – kaže Stanković.

izvor Južne vesti

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime