GRČKE PRODAVNICE PUNE HRANE

0

Jagodinac, Ljubomir Radivojević je kako bi uverio prijatelje danas fotografisao radnje u Sivoti u Grčkoj. On je hteo da pokaže da nije istina da su radnje i pumpe prazne kao ni priče da je cela Grčka u kolapsu.

„U Grčkoj je sve normalno prodavnice pune robe, na pumpama ima goriva, restorani nikad bolji, plaže pune gostiju. Dakle nije istina ono što se objavljuje u medijima da je u Grčkoj kolaps. Apsolutno je sve normalno“ kaže Ljubomir Radivojević.

2

„Pošto mediji šire dezinformacije o stanju u Grčkoj i praznim rafovima, delimo sa vama večerašnje fotografije iz super-marketa u Potosu i atmosfere u Sartiju. Ukoliko ste trenutno na letovanju ili ste se ovih dana vratili, podelite sa nama i sa svima koji su zabrinuti neku svoju fotografiju ili nam napisite kako vam je trenutno u Grčkoj“, navedeno je na facebook strani nikana.gr na kojoj se godinama izveštava o svemu što se tiče Grčke.

3Da li domaći mediji izveštavaju o navodnom kolapsu u Grčkoj zbog preporuke premijera Srbije Aleksandra Vučića da se letuje u Srbiji ili iz nekih drugih razloga, ostaje nepoznato. Činjenice su da fotografije koje stižu iz grčkih turističkih centara govore suprotno.

pumpa

Prethodni tekstOD 1.JULA NOVE ZABRANE ZA KAMIONE
Sledeći tekstLJAJIĆ: RASTE BROJ DOMAĆIH TURISTA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime