GRČKE PRODAVNICE PUNE HRANE

0

Jagodinac, Ljubomir Radivojević je kako bi uverio prijatelje danas fotografisao radnje u Sivoti u Grčkoj. On je hteo da pokaže da nije istina da su radnje i pumpe prazne kao ni priče da je cela Grčka u kolapsu.

„U Grčkoj je sve normalno prodavnice pune robe, na pumpama ima goriva, restorani nikad bolji, plaže pune gostiju. Dakle nije istina ono što se objavljuje u medijima da je u Grčkoj kolaps. Apsolutno je sve normalno“ kaže Ljubomir Radivojević.

2

„Pošto mediji šire dezinformacije o stanju u Grčkoj i praznim rafovima, delimo sa vama večerašnje fotografije iz super-marketa u Potosu i atmosfere u Sartiju. Ukoliko ste trenutno na letovanju ili ste se ovih dana vratili, podelite sa nama i sa svima koji su zabrinuti neku svoju fotografiju ili nam napisite kako vam je trenutno u Grčkoj“, navedeno je na facebook strani nikana.gr na kojoj se godinama izveštava o svemu što se tiče Grčke.

3Da li domaći mediji izveštavaju o navodnom kolapsu u Grčkoj zbog preporuke premijera Srbije Aleksandra Vučića da se letuje u Srbiji ili iz nekih drugih razloga, ostaje nepoznato. Činjenice su da fotografije koje stižu iz grčkih turističkih centara govore suprotno.

pumpa

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime