GOŠIĆ: NE NOSIMO KOMPLEKS POZICIJE NA TABELI

0

Još jedno teško gostovanje u šampionatu Super lige Srbije očekuje fudbalere Jagodine. Utakmica između OFK Beograda i Jagodine igraće se u nedelju od 17.00 na Karaburmi.

Uostalom OFK Beograd i Jagodina su uvek imali žestoke duele, a bili su to susreti i za uživanje.

„Idemo OFK Beogradu da igramo fudbal, sigurno da ćemo pokušati da budemo maksimalno odvažni, hrabri i da nijednog trenutka ne nosimo kompleks trenutne pozicije na tabeli. Naprotiv, mislim da ćemo krenuti u jednu novu priču, da su neki najteži trenuci iza nas i da za klub i za tim dolaze bolji dani. Siguran sam u ovo što kažem, a to je da bilo koliko kritika izgovoreno na brojnost publike u Jagodini i na reakcije, zato sam ovoga puta siguran da nijedna publika nije imala toliko strpljenja kao onoliko ljudi koliko je dolazilo na utakmice Jagodine, i na tome im zaista veliko hvala“ rekao je Miljojko Gošić, šef stručnog štaba.

Mladen Popović novi napadač i pojačenje FK Jagodina fudbalsku karijeru je počeo u svom matičnom klubu Rudaru iz Baljevca, zatim Slogi iz Kraljeva, FK Vujić voda iz Valjeva, u OFK Beogradu je proveo tri i po godine, Hajduk Kula, Novi Pazar, Velež Mostar i Sloboda iz Užica.

„Iskreno Jagodini nije tu mesto po kvalitetu igrača, ali opet mora se uzeti u obzir poletnost igrača na početku sezone i nedovoljno iskustva. Gledao sam pojedine utakmice u kojima je poletnost uzimala danak rezultatima ekipe. Došlo je dosta iskusnijih igrača, mislim da će oni biti pravi oslonac ovoj ekipi i da će to rezultirati i davati bolje rezultate u naradnom periodu“ rekao je Mladen Popović.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime