„GLAMOUR“ PROSLAVIO 22 GODINE POSTOJANJA I USPEŠNOG RADA

0

Centar zdravlja i lepote „Glamour“u Paraćinu obeležio je 22 godine postojanja! Ovaj Centar je jedan od retkih u Srbiji koji je kvalitetom uspeo da opstane više od dve decenije.

1
dr Jasmina Golubović

„Više od 20 godina posvećenosti klijentima i pacijentima, kao i truda za očuvanje zdravlja i negu lepote, je za nas veliki uspeh. Uvek na izvoru novih znanja, terapijskoestetskih metoda i savremenih tehnologija. I dalje ćemo se truditi da budemo jedinstveni, najbolji i korak ispred svih“ rekla je dr Jasmina Golubović.

Dr Jasmina Golubović specijalista dermatovenerolog pre 22 godine osnovala je ordinaciju i kozmetički salon Glamour. Prateći savremene trendove u oblasti dermatologije i kozmetologije dr Jasmina uliva pacijentima i klijantima maksimalno poverenje. U posao se uključuje i ćerka dr Jasmine, dr Maja Jevđević, koja od 2007. godine u sklopu Centra zdravlja i lepote Glamour otvara ordinaciju estetske medicine, pružajući sve usluge iz oblasti anti-aginga. Od 2012. godine klijenti imaju mogućnost korišćenja Wellness centra Glamour za potpuno uživanje i prevenciju zdravlja.

Danas u Glamouru možete dobiti kompletnu negu lica i tela, kao i lečenje svih kožnih i polnih bolesti. Svaki tretman radi se nakon stručnog pregleda dr Jasmine i dr Maje Jevđević, čime klijentima pružaju apsolutnu sigurnost.

Ive Andrića bb, 35250 Paraćin
035/565-557

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime