POGLEDAJTE EKIPE PROTIV KOJIH ĆE IGRATI FUDBALERI JAGODINE

0

Fudbaleri Jagodine uspešno privode kraju prvi deo priprema. Već u četvrtak kreću na drugi deo koji će se obaviti u staroj bazi – Antaliji. Jagodian će u Beleku provesti 14 dana i za to vreme odigrati čak 8 prijatelsjkih utakmica. Poznati su svi protivnici.

-Destog februara igramo protiv ekipe UFA iz Rusije, na taj način poznat je i osmi porotivnik na poripremama u Antaliji, ističe Slavko Gajin, generalni sekretar Jagodine.

Inače, ostali protivnici su bili poznati već na početku priprema (13. januar). Jagodina će prvi put na teren izaći već 31. januara a protivnik je Volan iz Ukrajine. Drugog dana fenruara fudbalei Jagodine ukrstiće koplja sa rumunskom ekipom Panduri. Dva dana kasnije protivnik je Zhetisu, jedan od najboljih klubova iz Kazahstana. Pogon iz Poljske biće protivnik 5. februara a sedmog februara na programu je susret sa ekipom Rostova iz Rusije. Dan kasnije Jagodina će se sastati sa Ujpeštom iz Budimpešte (Madjarska) a poslednju, osmu, prijateljsku utakmicu Jagodina će odigrati 11. februara protiv kineskog Čhantinga.

-Protivnici su za respekt. Rezultati na ovim prijateljskim utakmicama su u drugom planu. Cilj je da proverera svih kandidata za najbolji tim i uigravanje ekipe, ističe Simo Krunić, šef stručnog štaba jagodinskog superlogašaJagodinski superligaš će se 29. januara uputiti na centralni deo priprema u Antaliju. Poznat je i poslednji protivnik na pripremama, ruski prvoligaš FC „UFA“.

TABELA EKIPA:

31.01.2015. FK „JAGODINA“ –  FC „VOLIN“ Lutk, Ukrajina

02.02.2015.  FK „JAGODINA“ – FC „PANDURI“ Rumunija

04.02.2015.  FK „JAGODINA“ – FC „ZHETYSU“ Taldykogon, Kazhastan

05.02.2015.  FK „JAGODINA“ – MKS  “POGON“ Szezecin, Poljska

07.02.2015. FK “JAGODINA“ – FC “ROSTOV“ Rostov na Donu, Rusija

08.02.2015. FK “JAGODINA“ – FC “UJPEST“ Budapest, Mađarska

10.02.2015. FK “JAGODINA“ – FC “UFA“ Rusija

11.02.2015.  FK “JAGODINA“ – “CHANGING“ Yatai, Kina

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime