„GEPARDI“ OBEZBEDILI FINALE

0

Danas je u Paraćinu održan kvalifikacioni turnir regije jug na kome je učestvovalo tri kluba. Po prvi put učešće je uzela domaća ekipa koja je bila sastavljena od igrača iz Paraćina i Jagodine. Pored domaćina na turniru su učestvovali ragbisti Morava Gepardi iz Leskovca i Radnički iz Niša.

Svakako, najveće iznenađenje priredili su domaći igrači, koji su u prvom kolu savladali Radnički iz Niša. Prvoligaš je na turnir u Paraćin došao sa podmlađenom ekipom, što se svakako odrazilo na njihov rezultat. Ipak, Nišlije su prvo poluvreme rešile u svoju korist sa 12-4. U drugom delu domaći, kojima je ovo bila prva utakmice, povezali su redove pre svega zaslugom trenerskog tandema  i reprezentativcima Srbije Slobodana Manaka i Miloša Zogovića, koji su nastupili za paraćince. Na kraju su došli do zasluženog trijumfa od 14-12.

U drugom kolu domaći su pružili odličan otpor i Gepardima. Prvo poluvreme završeno je nerešenim rezultatom 6-6, ali su leskovčani dodali gas u drugom delu i trijumfovali sa 20-6. Turnir je zatvorio susret između Morave Geparda i Radničkog iz Niša u kome su Leskovčani trijumfovali sa 22-12. Gepardi su bili bolji rival tokom celog meča i prvi deo utakmice su rešili u svoju korist sa 14-6.

Za najboljeg igrača na turniru proglašen je Aleksandar Pavlović iz Geparda, koji je ujedno dobio priznanje i kao najbolji strelac.

Svi rezultati na turniru:

1 kolo: Paraćin – Radnički Niš 14-12

2 kolo: Morava Gepardi Leskovac – Paraćin 20-6

3 kolo: Morava Gepardi Leskovac – Radnički Niš 22-12

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime