FANTASTIČNI KAPUTI!

0

Često se kaže da je kaput jedna od najvažnijih investicija sezone, a verujemo da se i vi slažete s tom konstatacijom. Tokom dugih, hladnih dana, nosite ga svakodnevno i on daje jasnu poruku o vašem stilu i ličnosti. Ali, nema potrebe da brinete da nećete odabrati pravi – donosimo nekoliko opcija koje možete nositi u baš svim prilikama.

VEŠTAČKO KRZNO

Vještačko-krzno

Šik bundica od veštačkog krzna siguran je znak da će vas svi zapaziti i da će vam biti toplo u dugim, hladnim danima. Možete je nositi bukvalno uz sve, a odlična je i za dnevne i za noćne varijante.

PEPITO KAPUT

Kaput

Investirajte u tzv. reprezentativni kaput koji je dovoljno elegantan da ga nosite na posao, ali i moderan da ga možete nositi vikendom, u slobodno vreme. Crno-bela kombinacija veoma je pametan izbor, jer je možete kombinovati bukvalno sa svim i svačim.

CRVENI KAPUT

Crveni

Ulepšajte bilo koju prostoriju u koju uđete pomoću divnog kaputa crvene boje. Crvena boja je fantastična, jer privlači pažnju, a i većini žena odlično stoji. Ako ste ikada nosili crveni karmin, onda vam je jasno o čemu pričamo – muškarci neće skidati pogled sa vas!

ETNO KAPUT

Etno

Etno uzorak je najbolje kombinovati sa prigušenim, jesenjim bojama (tamno zelena, tamno smeđa, boja cigle itd.). Kaput sa etno uzorkom možete nositi i uz mnoštvo drugih boja i kombinacija, ali bi bilo mudro da izbegavate crnu boju. Odličan je kako za dnevne tako i za večernje varijante.

VISOKA KRAGNA

Kragna

Kaput sa visokom kragnom je veoma elegantan te odgovara i radnom okruženju, a i subotnjim izlascima. Trenutno su najpopularniji oni u boji kamilje dlake ili bledo ružičasti. Doduše, nećete pogriješiti ni ako izaberete teget ili sivi kaput sa visokom kragnom – možete ih kombinovati bukvalno sa svim drugim komadima garderobe.

KAPUT NA PREKLOP

PreklopUkoliko planirate da svakog dana tokom hladnih dana plenite svojom ženstvenošću i elegancijom, u te svrhe je najbolje koristiti kaput na preklop. On će prekriti suknju, haljinu ili pantalone, a ogromna mu je prednost i što ima pojas.

KAPUT NA DUPLO KOPČANJE

kopcanje

Popularan je od kada postoji, a u trendu je i ove sezone. Kaput na duplo kopčanje je odličan, jer je istovremeno i elegantan i ležeran. Zaista, ispod njega možete nositi i elegantnu haljinu, ali i sportsku garderobu.

Autor: minimagazin.info

Prethodni tekstEUTANAZIJA U SRBIJI?
Sledeći tekstTEMPERATURA DANAS 16 STEPENI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime