BIZARNI SLUČAJ U GLOGOVCU – STARICA DVA MESECA NESAHRANJENA

0

Raspadnuto telo starice Milke Dimitrijević (82) iz Glogovca kod Jagodine policija je pronašla u krevetu njene porodične kuće. Starica je prvim nalazima, umrla prirodnom smrću, ali je tužilac nalažio obdukciju, nakon koje će se znati tačan uzrok.

glogovac-dimitrijevic-2Policiju su pozvale zabrinute komšije, jer je dugo nisu viđale u dvorištu. Njen suprug i sin rekli su da je nisu sahranili, jer nisu imali novac za sahranu.

„Čekali smo moju ženu da dođe iz Švajcarske kako bi nam dala novac da moju majku sahranimo. Nismo mogli da je dobijemo na telefon dva meseca. Ona je sada u nekoj banji kod Beograda i očekujemo svakog trenutka da stigne. Nismo imali para da je sahranimo. Teško živimo. Ona je umrla u snu i ostavili smo je da leži u toj sobi gde je inače spavala. Mnogo mi je teško zbg svega što se desilo“ kaže sin starice Dragan Dimitrijević.

Komšinica Ljubica Janković kaže da odavno nije videla staricu i da joj je to bilo čudno.

„Unuka mi je svakog dana govorila da se iz njihove kuće oseća smrad. Ja prvo nisam ništa osećala, ali pošto smo preko puta, posle nekog vremena je smrad počeo da se oseća. I njen sin i unuk i otac piju alkohol i verovatno su je tako ostavili dok ne reše šta će, pošto žive u teškim uslovima i već dve godine nemaju struju. Ta žena se namučila, niko o njoj nije brinuo“ kaže komšinica.

I država i grad Jagodina plaćaju deo troškova za sahranu, država za penzionere, a grad za socijalno ugrožene.

foto INFOCENTRALA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime