FAKULTET PEDAGOŠKIH NAUKA RASPISUJE KONKURS ZA NAJBOLJU PESMU I KRATKU PRIČU

0

U okviru obeležavanja dvostrukog jubileja – 25 godina rada Fakulteta i 120 godina obrazovanja učitelja i vaspitača u Jagodini – želeći da prikupi i sačuva od zaborava značajna književna ostvarenja svojih učenika i studenata, Fakultet pedagoških nauka u Jagodini raspisuje litararni konkurs za najbolju pesmu i najbolju kratku priču.
„Pozivamo sve naše studente i učenike, kako one nekadašnje tako i sadašnje, da pošalju svoje izabrane literarne radove kako bismo među njima izdvojili najvrednije i štampali ih u posebnoj Antologiji studentskih i učeničkih ostvarenja. Izbor tema je slobodan, a jedan autor može da pošalje najviše pet radova, najkasnije do 15. maja 2018. godine. Autori izabranih radova dobiće na poklon primerak Antologije, a na ovogodišnjem Danu Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini biće uručene i i plakete autorima najboljih radova u obe kategorije“ navodi se u saopštenju Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini.
Radove treba poslati poštom na adresu:
Fakultet pedagoških nauka, 35000 Jagodina, Milana Mijalkovića 14.
Radove treba dostaviti pod šifrom, a podatke za kontakt, rešenje šifre, kao i godinu kada su upisali Učiteljsku školu, odnosno Pedagošku akademiju ili Fakultet pedagoških nauka u posebnoj zatvorenoj koverti sa navedenim podacima.

Prethodni tekst„TEHNO-AL MARINKOVIĆ“ U TOP TRI POMORAVSKE FIRME ZA PROIZVODNJU PVC I ALU STOLARIJE
Sledeći tekstAUTOMOBIL SE PREVRNUO NA KROV

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime