„TEHNO-AL MARINKOVIĆ“ U TOP TRI POMORAVSKE FIRME ZA PROIZVODNJU PVC I ALU STOLARIJE

0
Jedna od firmi koja se dobrim poslovanjem dugim više od 20 godina, plasirala u TOP tri firme za proizvodnju PVC i ALU stolarije, plastifikacije metala, izrade ograda, roletni, gelendera, garažnih vrata je „TEHNO-AL MARINKOVIĆ“ koja se nalazi na Slovenskom putu BB u Jagodini.
tehn-al-1
Firma ,,Tehno-al Marinković“ osnovana je 1997. kao radionica za izradu PVC i ALU stolarije. Zahvaljujući dobrom kvalitetu i uslugama radionica uskoro postaje poznata u Jagodini i celom Pomoravskom okrugu. Vremenom se zbog povećanog broja kupaca i samim tim uvećanog obima posla, povećavao i broj radnika.
tehno-al
Godine 2005. firma se seli u novoizrađenu halu od 1600 m2, 150 m udaljenu od autoputa Beograd-Niš gde se nalazi i danas. Hala se sastoji iz radionice za izradu ALU  i PVC stolarije, pogona za Plastifikaciju metala i Staklare. Opremljena je najsavremenijim mašinama za obradu ALU  i PVC profila firmi  “URBAN” i “ELUMATEC”. Danas firma ,,Tehno-al Marinkovic“ predstavlja pravo preduzeće sa preko 40 zaposlenih radnika koje iz dana u dan nastavlja da raste i razvija se. Proizvodi se izradjuju od visokokvalitetnih profila firmi GEALAN, VEKA, ALUMIL, ELVIAL…
Kontakt 035 244 386 i 035 245 386 
Posetite njihov sajt na http://www.tehno-al.rs/
Prethodni tekstKRIVIČNE PRIJAVE PROTIV VIŠE JAVNIH LIČNOSTI
Sledeći tekstFAKULTET PEDAGOŠKIH NAUKA RASPISUJE KONKURS ZA NAJBOLJU PESMU I KRATKU PRIČU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime