„Drug sa druma“ i Šofer Mraz podelili 300 paketića deci

1

Članovi humanitarne organizacije profesionalnih vozača kamiona „Drug sa druma“ prikupili su više od 300 paketića i podelili deci.

„Paketiće su dobila deca iz materijalno ugroženih porodica. U Paraćinu smo paketiće obezbedili za samohranu majku troje dece koja su ostala bez oca, našeg kolege pre godinu i po dana. U našem udruženju ima dosta vozača, kolega iz zemalja bivše Jugoslavije, svi se bavimo međunarodnim transportom. Deca su se radovala i kada su videla okićen kamion, Deda Mraza tako da je ovo jedna lepa akcija kojom pokušavamo da obradujemo mališane“ kaže Jagodinac, Andrija Arsić.

Udruženje „Drug sa druma“ ima fejsbuk grupu, a iako danas grupa broji preko 1.200 ljudi, sve je krenulo od jednog čoveka iz Bečeja, Petra Vidovića (41). On već pet godina obilazi drumove Evrope, vozi sve do Skandinavije, a u svet humanitarnih akcija upao je sasvim slučajno, i to ni manje ni više nego dok je sedeo za volanom svog „teškaša“. 

Prethodni tekstNovčana pomoć porodicama koje dobiju drugo i treće dete
Sledeći tekstMUP: Izbegavajte kupovinu i rukovanje pirotehničkim sredstvima

1 KOMENTAR

  1. […] „Paketiće su dobila deca iz materijalno ugroženih porodica. U Paraćinu smo paketiće obezbedili za samohranu majku troje dece koja su ostala bez oca, našeg kolege pre godinu i po dana. U našem udruženju ima dosta vozača, kolega iz zemalja bivše Jugoslavije, svi se bavimo međunarodnim transportom. Deca su se radovala i kada su videla okićen kamion, Deda Mraza tako da je ovo jedna lepa akcija kojom pokušavamo da obradujemo mališane“ kaže Jagodinac, Andrija Arsić. Više na link. […]

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime