DR MAJA JEVĐEVIĆ NA 24.KONGRESU ESTETSKE DERMATOLOGIJE U KOPENHAGENU

0

Korektivna odnosno estetska dermatologija je jedna od najnovijih grana dermatologije, koja zadnja dve decenije doživljava intenzivan razvoj. Razvoj tehnoloških mogućnosti i sve veće zanimanje za postupke pomlađivanja u celome svijetu, podstaklo je porast broja estetskih tretmana. Savremeni trendovi shodno tome zahtevaju što bolje rezultate u što kraćem vremenu, istovremeno podrazumevajući sigurnost postupaka i tretmana. Predstavnici Centra zdravlja i lepote „Glamour“ u Paraćinu nisu propustili da prisustvuju 24.Kongresu estetske dermatologije u Kopenhagenu.

kongres„Estetska dermatologija je nova grana, veoma popularna. Ovih dana u Kopenhagenu pratimo svetske trendove kako bismo mogli da isto primenimo u našem Centru zdravlja i lepote. Sa godinama se pojavljuju bore, fleke, keratoze i pa čak i karcinomi. Stanje kože ne mora da odgovara biološkoj starosti, može da izgleda mlađe, ali, nažalost i starije. Pravilnom negom i određenim dermatološkim tretmanima moženo mnogo poboljšati i izgled kože, i na taj način i njene fiziološke funkcije. Tako da je pitanje lepote ustvari, pitanje zdravlja. I dalje je vodeći tretman PRP –  nehirurški tretman podmlađivanja, koji se radi tako što se pod kožu iglicom ubrizgava krvna plazma obogaćena trombocitima, koja se izdvaja iz krvi klijenta. Zahvaljujući tome, nema apsolutno nikakvih neželjenih efekata po zdravlje“ kaže dr Maja Jevđević.

Dr Maja Jevđević doneće najnovije vesti iz sveta estetske dermatologije.

Centar zdravlja i lepote „Glamour“ nalazi se u Paraćinu.

Dr Jasmina Golubović specijalista dermatovenerolog pre 20 godina osnovala je ordinaciju i kozmetički salon Glamour. Prateći savremene trendove u oblasti dermatologije i kozmetologije dr Jasmina uliva pacijentima i klijantima maksimalno poverenje. U posao se uključuje i ćerka dr Jasmine, dr Maja Jevđević, koja od 2007. godine u sklopu Centra zdravlja i lepote Glamour otvara ordinaciju estetske medicine, pružajući sve usluge iz oblasti anti-aginga. Od 2012. godine klijenti imaju mogućnost korišćenja Wellness centra Glamour za potpuno uživanje i prevenciju zdravlja.

Danas u Glamouru možete dobiti kompletnu negu lica i tela, kao i lečenje svih kožnih i polnih bolesti. Svaki tretman radi se nakon stručnog pregleda dr Jasmine i dr Maje, čime klijentima pružamo apsolutnu sigurnost.

(+381) 035 565-557

Prethodni tekstDO KRAJA GODINE IZMENA ZAKONA KOJI ĆE OMOGUĆITI LEČENJE KANABISOM
Sledeći tekstJADRAN DAMJANOVIĆ IZ HRVATSKE APSOLUTNI POBEDNIK TAKMIČENJA „JAGODINA OPEN“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime