JADRAN DAMJANOVIĆ IZ HRVATSKE APSOLUTNI POBEDNIK TAKMIČENJA „JAGODINA OPEN“

0

Apsolutni šampion takmičenja u bodibildigu “Jagodina open 2015” je Jadran Damjanović iz Hrvatske koji je pored pehara poneo i kraljavsku krunu.

Pred oko 1.500 gledalaca nastupilo je više od 90 bodibildera u 13 kategorija iz Srbije, Slovačke, Češke, Crne Gore, BIH, Slovenije, Makedonije i Hrvatske.

– Dolazim iz malog grada i verujte da sam više fascinaran Jagodinom i organizacijom takmičenja, nego što je publika mojim mišićima i izgledom. Sve je bilo fenomenalno, jaka konkurencija, odlična publika. Bodibilding u našem regionu nije na ovom nivou i organizatoru pripadaju velike zasluge. Uvek idem na pobedu, ali konkurencija je bila veoma jaka i nijanse su odlučile – izjavio je Damjanović.

Jadran-damjanovic-1jagodinag.j._ffPobednici u ostalim kategorijama bili su Milan Jovanović, Stefan Kovačević, Dijana Đajić, Sunčica Savić, Nataša Ćirković, Vladica Jovanović, Miloš Marković, Boris Blanuša, Roland, Jure Stegu, Leo Zovko.

– Svake godine na “Jagodina open” dolazi sve više takmičara, koji su sam vrh u svetskom bodibildingu, i to me veoma raduje. Poslednjih nekoliko nedelja pripreme takmičenja bile su veoma naporne, ali sve se na kraju isplatilo – rekao je organizator trakmičenja Predrag Milošević.

Blic

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime