DR BILJANA PETROVIĆ: ESTETIKA JE DANAS DOSTUPNA

0

Kod Dr Biljane Petrović u Jagodini od skoro moguće je podvrgnuti se svim estetskim korekcijama lica i tela. Mezoterapija, lipoliza, uklanjanje celulita, stimulacija rasta kose i još mnogo toga. Takodje, moguće je hijaluronidazom korigovati loše aplikovani hijaluron i srediti eventualne greške.

1„Idealno je vreme za sređivanje lica i tela. Zima je iza nas, stiže leto, pravo je vreme za sređivanje nedostataka. Lipoliza je odličan način za preoblikovanje tela i skidanje centimetara u obimima. Lipoliza je jedina alternativa hirurškoj liposukciji. Sama procedura podrazumeva ubrizgavanje lipolitika direktno u masno tkivo. Idealna je za stomak, bokove, gornje partije leđa, Lipoliza, kao i mezoterapija, nije metoda za gubljenje kilograma. Lipoliza se isključivo koristi za preoblikovanje lica i tela. Mezoterapijom se, uglavnom, jača vezivno tkivo i time bitno utiče na zatezanje kože i eliminaciju celulita. Lipolizom se masne naslage doslovno tope, jer ubrizgane supstance dovode do potpune razgradnje masnih ćelija koje se potom iz organizma eliminišu prirodnim putem, postepeno kako ne bi dodatno opterećivale organizam. Kombinacijom ove dve metode dobijaju se zaista lepi i realni rezultati“ kaže dr Biljana Petrović.

Kod dr Biljane Petrović moguće je srediti lice ubacivanjem filera u usne, jagodice, tretiranje lica botoksom itd.

„Lake i jednostavne procedure poput ubacivanja filera daje odlične rezultate. U planu su tretmani hemijskog pilinga i mezoniti. Radimo sa vrhunskim materijalima i kao lekar zastupam stav da je hijaluron najbolji materijal za postizanje željnih rezultata“.

Br telefona za konsultacije je 060 0987 650 ili putem fejsbuk strane dr Biljana Petrovic

Dr Biljana Petrovic prošla je edukaciju kod dr Kristina Davidović- Rea Medica, a poseduje sertifikate WOSIAM, SKIN TECH I NEAUVIA.

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime