DO SADA SE OKO 7.000 GRAĐANA JAVILO ZA VAUČERE, UGLAVNOM PENZIONERI

0

Pomoćnica ministra u Sektoru turizma Renata Pindžo izjavila je da se za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji do sada prijavilo oko 7.000 građana.

Pomoćnica ministra je rekla da nadležni razmišljaju da, ako se za to steknu uslovi, sličnu akciju organizuju i naredne godine. Prvobitni rok za prijavljivanje građana je bio 15. jul, ali su nadležni shvatili da je prekratak, pa je produžen na 15. oktobar.

Do sada je u domaćim ugostiteljskim objektima rezervisano više od 35.000 noćenja i to uglavnom za septembar, oktobar i novembar, rekla je Pindžo.

„To je za nas veoma važno, jer su to meseci kada je slabija poseta na našim turističkim destinacijama. Najveća potražnja bila je za banjama – Prolom, Lukovskom, Vrnjačkom, Sokobanjom i Banjom Koviljačom, kao i za planinama Tarom, Kopaonikom, Zlatiborom, Divčibarama i Starom planinom.”

“Ovoj akciji u najvećem broju su se odazvali penzioneri i oni čine 70 odsto prijavljenih. Slede radnici čija primanja ne prelaze 60.000 dinara, potom nezaposleni, kao i korisnici tuđe nege i pomoći“, navela je pomoćnica ministra trgovine.

Prethodni tekstDEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM
Sledeći tekstPOGLEDAJTE SJAJNE PREDLOGE ZA NAMEŠTAJ OD PALETA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime