POGLEDAJTE SJAJNE PREDLOGE ZA NAMEŠTAJ OD PALETA

0

2Drvene palete same po sebi nisu posebno atraktivne, ali uz malo truda možete ih preoblikovati u lep komad nameštaja i to bez većih finansijskih ulaganja…

Od stočića i polica za knjige, do žardinjera i baštenskih ležaljki, za nameštaj od paleta naći će se mesta u svakom kutku doma. 

18Klub stočić

Dve palete ekserima pričvrstite jednu na drugu, na donji deo stavite točkiće i vaš klub stočić je spreman. Obojite ih u svoju omiljenu boju ili ih ostavite u izvornom obliku ukoliko preferirate rustični stil uređenja.

1431Krevet

Zbog čvrstoće i postojanosti, palete mogu poslužiti i kao osnova za krevet. Potreban vam je još dobar madrac koji će osigurati udobno spavanje i miran san.

6 5 2 9 13Ugaona garnitura

Ukoliko palete naslažete jednu na drugu, učvrstite ekserima, a na vrh stavite sunđer odgovarajućih dimenzija, dobićete uagonu garnituru.

8 15Radni sto

Bilo da je izrađen od drveta ili ojačane plastike, s ugrađenim policama ili bez njih, radni sto je važan komad nameštaja u modernom domu. Simpatičan rusitčni sto na kojem možete obavljati svoje poslove, možete napraviti i sami. Paletu pričvrstite na visoke nogare, a kako biste dobili čvrstu površinu, praznine popunite letvama sa druge palete.

19 21 17Police

Paleta postavljena na zid kuhinje poslužiće kao odlično mesto za odlaganje teglica sa začinima i drugih kuhinjskih potrepština. U dnevnom boravku u polici od paleta naći će se mesta za knjige i ukrasne figurice.

Osim u enterijeru, palete se mogu iskoristiti za razne predmete i bašti ili na terasi. Od originalnih posudica za cveće do baštenskih ležaljki na kojima možete uživati u toplim zracima sunca, palete će svakom domu pružiti dozu originalnosti.

20 16 11

Prethodni tekstDO SADA SE OKO 7.000 GRAĐANA JAVILO ZA VAUČERE, UGLAVNOM PENZIONERI
Sledeći tekstMEMORIJALNI VAZDUHOPLOVNI KUP

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime