ĐUKANOVIĆ ZBOG PRETNJI ZAVRŠIO KOD TUŽIOCA

0

Poslanik SNS Vladimir Đukanović dao je juče po nalogu tužioca izjavu UKP jer je Mariniki Tepić poslao poruku „Marinika, shvati, nećemo stati“ koje aludiraju na preteće grafite upućene ovoj poslanici, piše Blic.

– Zbog toga što sam Mariniki Tepić napisao „Marinika, shvati, nećemo stati“, aludirajući na izborne pobede i ubuduće, jutros sam po zahtevu tužioca dao izjavu u UKP. Kada se meni i mojoj porodici otvoreno preti da će nas pobiti, vešati, streljati, tužioca nema nigde. Bravo! – napisao je Đukanović na Tviteru.

Marinika Tepić objavila je da je „režimski poslanik Vladimir Đukanović ispitivan po nalogu tužioca zbog preteće poruke koju mi je objavio pre 6 dana“.

– Potom je i ponavljao objasnivši da želi da me nervira. Hvala svima koji su reagovali i pomogli da se čuje do tužioca. Možda otkrije i pisca istih grafita – navela je ona, a na taj tvit je reagovao i Đukanović navodeći da je „dobro da dotična zna detalje sa ispitivanja.

Đukanović je skandaloznu poruku Mariniki Tepić poslao prošle nedelje nakon njenog komentara u vezi sa izborima u Lučanima.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime