Divljanje na auto-putevima, voze i do 250 kilometara na sat

1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, zaustavili su presretačem, na auto-putu Beograd-Niš, kod Jagodine, dvadesettrogodišnjeg vozača automobila „BMW“, koji je upravljao vozilom brzinom od 217 kilometra na čas, na delu puta gde je brzina kretanja vozila ograničena na 110 kilometara na čas, što predstavlja nasilničku vožnju.

Takođe je utvrđeno da je sa probnom vozačkom dozvolom upravljao vozilom čija je snaga motora veća od 80 kilovata.

Dvadesettrogodišnji vozač isključen je iz saobraćaja i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, zaustavili su presretačem, na auto-putu Beograd-Niš, kod Velike Plane, i četrdesetdevetogodišnjeg državljanina Poljske koji je upravljao automobilom marke „BMW“ brzinom od 249,3 kilometra na čas, na delu puta gde je brzina kretanja vozila ograničena na 130 kilometara na čas.

Četrdesetdevetogodišnji vozač isključen je iz saobraćaja i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava.

rtv.rs

Prethodni tekstOtac vlasnika „Avenija MB“ udario lopatom aktivistkinju za zaštitu životinja
Sledeći tekstMuškarac (57) vozio 233 km na sat

1 KOMENTAR

  1. Divljanje i u Jagodina u Kneza Miloša voze u gradu preko 100-ke.Ovde u ovoj palanci, saobraćajna policija nepostoji, osim kad jure klince za kacige, mobil.tlf. i prate goste od faraona, na čunga lunga zabave.Gradske vlasti odn.direkcija za gradnju postavlja ležeće čak i tamo gde nema ili ima samo par kuća, a ovde vrtić i hiljade ljudi i dece živi u K.Miloša, ali to su za gradsku vlast i službe, građani drugog reda.Pitanje je dana kada će neko i to na pešačkom izgubiti glavu.(jer tu najbrže jure i šleperi i autobusi, dodaju gas do daske- ludilo). I nemoj samo neki naučnik da kaže pa to je tranzit, a jel’ to tranzit za pijac?Kakav tranzit kroz gusto naseljeni deo grada, tranzit bre,šleperi i manijaci koji preko pešačkog predaju sa 120 km/h, mrš u industrijsku zonu , oduzimanje ne dozvole, nego i kola od vola i doživotna zabrana upravljanja motornim vozilima,
    a ne iživljavanje kroz grad.P.S.Da apsurd bude veći direktor direkciji živi tik uz tu ulicu i naravno ništa za ležeće.Verovatno se čeka neka pogibija deteta i ljudi,kao u Nišu, pa će eventualno neko od nadležnih da reaguje.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime