DEVET IZVOĐENJA „DOGVILA“ U DECEMBRU

0
Pozorišno-muzička predstava „Dogvil“ reditelja Kokana Mladenovića samo u decembru imaće devet izvođenja, a od danas se može pogledati i prvi tizer.

Zvanična premijera ove adaptacije scenarija istoimenog filma Larsa fon Trira je 19. decembra u beogradskom Mikser hausu, gde će „Dogvil“ biti izveden i 20. i 21. decembra.

kokanPretpremijere su u dvorani Apolo Doma omladine u Pančevu 17. i 18. decembra, a novosadska premijera 22. u SKC NS Fabrika, uz još jedno izvođenje 23. decembra.

Sledeće stanice su Kulturni centar Inđija 27. decembra i Kragujevac, sala Prirodno matematičkog fakulteta, 29. decembra, a u organizaciji SKC Kragujevac.

Ulaznice za Mikser haus su već u prodaji, po ceni od 1.200 dinara za 19. i 800 dinara za 20. decembar.

„Dogvil“ je scenski komad koji je pozorišna predstava koliko i koncert: na bini su tri muzičara, dve glumice i glumac, a narativ se predstavlja glumom, koncertnim izvodjenjem i interakcijom sa videom, odnosno scenama na velikom platnu, koje dominira scenografijom, navodi se u najavi.

Predstavu „Dogvil“, pozorišnu adaptaciju scenarija istoimenog filma Larsa fon Trira, režira Kokan Mladenović, a muziku kompozitora Marka Grubića izvodiće uživo „Vrooom u sastavu“: Andrijana Belović (glas i klavijature), Jamal Al Kiswani (saksofoni, flauta, gitara, klavijature) i Marko Grubić (bas, gitara, klavijature, loopovi).

Branislav Trifunović igra sve muške uloge u komadu, a ulogu Grejs i sve ostale ženske uloge igraju Milica Majstorović i Tamara Aleksić, izabrane na audiciji.

Tanjug, Blic

Prethodni tekstKAKO ODRŽAVATI UGG ČIZME?
Sledeći tekstKORA LIMUNA I SODA BIKARBONA ZA PONOVO BELI VEŠ!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime