DETE NAŠLO CRVE U YODORO ČOKOLADI! GROZOTA! (FOTO)

0

Jovan Kokanović iz Šapca objavio je na društvenim mrežama fotografije čokolade YoDoro kojoj nije istekao rok, a u kojoj se nalaze crvi! Njegovo devotogodišnje dete uzelo je čokoladicu da se zasladi, ali kada ju je otvorila svima je pripala muka!

„Dve čokolade su kupljene 24.11.2014, kupila ih je moja supruga pri povratku sa posla. Obe su izgledale sasvim normalno, sve dok ćerka koja ima devet godina nije otvorila i šokirana donela meni čokoladicu. Istog momenta sam putem mail-a kontaktirao Bambi i 26.11.2014 su poslali njihovog predstavnika koji je uzeo spornu čokoladicui i ostavio zapisnik o primopredaj, priča Jovan.

jodoro crvi 2

Na reakcoju u Bambiju čekao je oko mesec dana.

„Dana 31.12.2014 dobijam izveštaj, takodje putem mail-a, iako sam zahtevao da mi se posalje lično na kućnu adresu u kom oni svu odgovornost skidaju sa sebe, a kao krivca navode skladišta i kupce u daljem lancu prodaje. To sam i očekivao. U izveštaju pominju leptirčiće koji buše okom nevidljive rupice i u sadržaj čokolade ubacuju larve. Odgovor komunikacija i njihova ažurnost o ovakom užasnom propustu su me jako iznenadile i iznervirale u isto vreme. Samim tim mi je i cilj da se svi budući kupci, ne samo proizvoda Bambi koncerna, nego i svih drugih prehrambenih proizvoda upozore na moguću opasnost prilikom kupovine namirnica iako se jasno vidi da rok trajanja nije istekao, kaže Jovan.

jodoro 6
Čokolada je u roku

jodoro crvi

On kaže da mu nije u planu tužba ali da je očekivao više obzira. S druge strane, Jovan želi da upozori roditelje na opasnost koja se nalazi u proizvodima koje svakodnevno kupujemo.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime