DANAS SE OBELEŽAVA DAN STUDENATA

0

Univerzitet u Beogradu obeležiće danas Dan studenata, 4. april. U organizaciji Studentske konferencije akademija strukovnih studija Srbije biće održana svečana sednica Skupštine.

Sednici koja će biti održana u Klubu narodnih poslanika prisustvovaće ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srdjan Verbić.

Razgovaraće se o ulozi studenata kao partnera u unapredenju visokog obrazovanja, budućnosti visokog obrazovanja u Srbiji i unapredjivanju stručne prakse i saradnji sa privredom.

I Savez studenata Beograda organizovaće proslavu.

Obeležavanje Dana studenata će, kako je najavljeno, najpre početi polaganjem venaca na Novom groblju u Beogradu , a nakon toga biće održan revijalni meč izmedju studenata Tehnološko-metalruškog fakulteta i studenata Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja .

U Rektoratu je planirana i svečana akademija posvećena proslavi Dana studenata, a obratiće se rektor Univerziteta u Beogradu Vladimir Bumbaširević.

Arhitektonski fakultet u Beogradu će na Dan studenata započeti program obeležavanja 170 godina visokoškolskog arhitektonskog obrazovanja u Srbiji.

Tanjug

Prethodni tekstSNS DESPOTOVAC: POČELA ISPLATA ZAOSTALOG SMENSKOG RADA
Sledeći tekstPOČELO SREĐIVANJE TC „EVROPA“ U SVILAJNCU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime