SNS DESPOTOVAC: POČELA ISPLATA ZAOSTALOG SMENSKOG RADA

0

Vlada Republike Srbije čini sve kako bi kompanija opstala kao i to da je počela isplata zaostalog smenskog rada. Kao pokretački faktor privrede JPPEU „Resavica“ i „Rembas“ nastavljaju da žive zahvaljujući Vladi Republike Srbije, rekao je u okviru predizborne kampanje u selu Stenjevac direktor JPPEU Resavica, Stevan Dželetović.

Kandidat ispred koalicije SNS – GG „Dogovor za Despotovac“ – PUPS, Nikola Nikolić inače šef despotovačkih naprednjaka je izneo plan ove koalicije za period koji dolazi.

„Drastične subvencije za poljoprivredu, olakšice za mala preduzeća, olakšice za dijasporu ako želi da pokrene svoj posao u rodnim sredinama odakle su otišli. Potpuno uređenje lokalne uprave da bude servis svih građana, preispitivanje sumnjivih privatizacija, i još dosta toga“ naglasio je Nikolić.
Predsednik Skupštine u Despotovcu, Nenad Jovanović je naglasio da je koalciji birala ljude koji će da iznesu promene sa namerom da ostanu da žive u Despotovcu, a Dr Zlatko Marjanović iz GG „Pokret za Despotovac“ kazao je da će se nekoliko puta povećati davanja za poljoprivredu, da će zdravstvena zaštita biti zastupljena svuda gde je potrebna i da je vreme da se udruže najbolji.

Prethodni tekstPREMINUO PREDSEDNIK GRADSKE IZBORNE KOMISIJE U JAGODINI
Sledeći tekstDANAS SE OBELEŽAVA DAN STUDENATA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime