DAN ŽALOSTI U KRAGUJEVCU

0

Povodom tragične nesreće u Tehničko-remontnom zavodu, u kojoj su život izgubile četiri osobe, 3. mart je proglašen za Dan žalosti u Kragujevcu. Premijer Vučić uputio saučešća porodicama nastradalih.

Posle dva dana i dve noći, ispunjenih neizvesnošću i nadom, dogodilo se upravo ono od čega smo svi strahovali. Ovo je velika tragedija i veliki gubitak za naš grad, Tehničko – remontni zavod i Vojsku Srbije. Porodicama, prijateljima i kolegama Darka Kostića, Dejana Kovačevića i Željka Nikolića upućujem najiskrenije saučešće. U ovim teškim danima za radnike Tehničko – remontnog zavoda i Vojske Srbije, njihove porodice i naš grad, u ime svih sugrađana zahvaljujem se pripadnicima Vojske Srbije, Ministarstva unutrašnjih poslova, Zavodu za hitnu medinsku pomoć i zaposlenima u Kliničkom centru Kragujevac koji su uz nadljudske napore učinili sve da spreče tragediju većih razmera, evakuišu radnike i zbrinu povređene, navodi se u saopštenju gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića, prenosi lokalni portal infokg.rs.

Kapetan Darko Kostić, Dejan Kovačević i Željko Nikolić nastradali su prilikom eksplozije u Tehničko – remontnom zavodu 28. februara zajedno sa potpukovnikom Miroslavom Perišićem.

PREMIJER SRBIJE UPUTIO TELEGRAME SAUČEŠĆA

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća porodicima tragično nastradalih kapetana Darka Kostića i civilnih lica Željka Nikolića i Dejana Kovačevića.

“Primite izraze mog najdubljeg saučešća povodom smrti vaših najbližih, koje je razorna ekspolozija u Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu zadesila dok su odgovorno i vredno obavlli svoj častan posao. Ovo je velika tragedija za Vojsku Srbije i neizreciv gubitak za članove porodice, koje je ova nesreća ostavila bez najbližih”, navodi se u telegramu premijera Vučića.

mondo.rs

Prethodni tekst„CONFEZIONI ANDREA SERBIA“ TRAŽI PREVODIOCA
Sledeći tekstMOGERINI PRED POSLANICIMA IAKO PARLAMENT NE RADI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime