Dačić: 13 god sam pod prismotrom policije i oni kontrolišu i prate šta ja radim, tako da je svaki moj odlazak zabeležen

1

Bura koja se podigla posle konferencije potpredsednice SSP Marinike Tepić na kojoj je iznela tvrdnje da se u Jagodini podvode devojčice, devojke i žene, ne stišava se. Na dve nacionalne televizije jutros su predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić i lider JS i poslanik Dragan Marković Palma, govorili o ovoj temi.

Marković je za TV Prva potvrdio da je bio u Tužilaštvu i da je rekao kako je sve laž, navodeći da ga član „Đilasove stranke“ lažno optužio za podvođenje maloletnica.

On je rekao da se prijavilo 320 žena koje žele da tuže Mariniku Tepić zbog tvrdnje da im on daje broj telefon za druženje, „pa ako se dobro druže, biće zaposlene u javnoj upravi“.

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas povodom navoda da je bio jedan od učesnika „tajnih žurki“ u Jagodini da je on uvek pod prismotrom policije, pa je svaki njegov odlazak i u taj grad zabeležen.

„Ja sam već 13 god pod prismotrom policije i oni kontrolišu i prate šta ja radim, tako da je svaki moj odlazak zabeležen“, rekao je Dačić za televiziju Hepi.

Dačić, koji je predsednik Socijalističke partije Srbije, je dodao da nikada nije učestvovao na „tajnim žurkama“, već su svi događaji na kojima je on bio bili javni.

„Ja sam od 2008. godine sa Palmom u koaliciji i stotinu puta sam s njim bio na raznim prigodama, jer on organizuje veliki broj događaja“, rekao je on.

Dačić je naglasio da su maloletnice bile prisutne samo u kulturnim manifestacijama pred hiljadama ljudi.

Predsednik Narodne skupštine je ocenio da je taj slučaj „svakako“ politički motivisan i da njime treba da se bave nadležne državne institucije.

Marković je rekao kako ne zna zašto bi Ivica Dačić trebalo da bude saslušan.

„Dačić i ja smo koalicioni, politički partneri, svakog drugog dana smo zajedno. Nismo u krevetu zajedno“, rekao je Marković i dodao:

„Rekao sam, ‘ajmo na poligraf, njih troje – Đilas, Tepić, njihov lažni svedok i ja četvrti“, rekao je Marković.

On je naglasio da oni koji ga optužuju i kažu da je kriv to treba i da dokažu.

„Tepić nije podnela krivičnu prijavu, jer su je dobro naučili i morala bi da prikaže dokaze, zato je rekla da Tužilaštvo mora da reaguje“, objasnio je Marković.

 

Prethodni tekstUhapšen pod sumnjom da je prodavao drogu i oružje
Sledeći tekst37 GODINA OD NESREĆE U RUDNIKU VODNA

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime