CHR RASPISUJE KONKURS „PARTNERSTVO ZA BUDUĆNOST“

0

Osmu godinu za redom CRH Srbija organizuje projekat ,,Partnerstvo za budućnost” i tom prilikom poziva sve neprofitne organizacije, ustanove i udruženja građana da pošalju svoje idejne projekte za učestvovanje na projektu. Kao i ranijih godina konkurs je otvoren za organizacije registrovane na teritoriji opštine Paraćin. Konkurs je otvoren od 1. decembra 2016. godine do 31. januara 2017. godine.

O projektima koji će biti podržani odlučivaće žiri, koji će pri izboru voditi računa o relevantnosti projekta za potrebe lokalne zajednice, potencijalu održivosti, ali i usklađenosti sa temama koje CRH podržava svojom Strategijom društveno odgovornog poslovanja, a to su: održivi razvoj, obrazovanje i promovisanje kulture i sporta.

Ukupan fond za nagrade iznosi 30.000 evra, a nagradu će dobiti 10 projekata, svaki pojedinačno do 3.000 evra. Rezultati konkursa biće objavljeni 28. februara 2017. godine na sajtu CRH Srbije: www.crhserbia.com, kao i u nedeljnicima „Bilten” i  ’’Novi Put’’.

Više o uslovima konkursa, kao i obrazac za prijavljivanje zainteresovani mogu preuzeti na www.crhserbia.com, a sva dodatna pitanja uputiti na e-mail adresu: [email protected]

 

Prethodni tekstSVILAJNAČKI KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA POZIVA NA „MITING NEPOŠTENJA“
Sledeći tekstDIJANA VUKOMANOVIĆ PRAKTIČNO PREŠLA U OPOZICIJU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime