SVILAJNAČKI KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA POZIVA NA „MITING NEPOŠTENJA“

0

Srđan Fila Filipović, poreklom iz Svilajnca, „srpski najkontroverzniji dizajner enterijera“ i komercijalni umetnik i avanturista, koji je odlučio da se kandiduje za predsednika Srbije, u subotu 10.12. održaće „Miting nepoštenja“. On poziva Svilajnčane i sve druge da daju podršku – nepravdi.

14„Miting ćemo održati u centru grada, na trgu Mare Resavkinje. Već na samom početku kampanje ušao sam u velike dugove, prodavaću svoju REČ tog dana kako bi se iz dugova iščupao i nastavio sa kampanjom. Kampanja je mnogo skupa, tajkuni su me napustili i ja sada tražim novac. Pozivam sve ljude sa dubokim džepom da dođu i da licitiraju, prodajem REČ onome ko da više“ kaže ovaj zanimljivi kandidat za predsednika Srbije.

Fila je i suvlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata, čovek koji je u svojoj karijeri napravio preko 300 kafana, klubova, kafića uplovio je u političke vode i poveo jednu sasvim drugačiju kampanju. Široj javnosti, Fila je poznat kao čovek koji je iskopao dinosaurusa pa su ga srpski mediji nazvali „Srpski Indiana Jones“. Njegov dinosaurus izložen je u Prirodnjačkom centru Srbije u Svilajncu.

Prethodni tekstAUSTRIJANCI DANAS BIRAJU PREDSEDNIKA
Sledeći tekstCHR RASPISUJE KONKURS „PARTNERSTVO ZA BUDUĆNOST“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime