ČEDOMORKA U TEŠKOM STANJU, BEBA NAĐENA U SEPTIČKOJ JAMI

0

D.R. (26) iz Malog Popovića nadomak Jagodine, koja se porodila, a potom najverovatnije bacila bebu, zbog zdravstvenih komplikacija prebačena je u KC Kragujevac. Zbog toga što se sumnja da je počinila ubistvo deteta pri porođaju, nju čuva policija.

Ona se zbog bolova u stomaku javila u Opštu bolnicu u Jagodini u kojoj su odmah konstatovali da se nedavno porodila. Međutim, ona ništa nije htela da priča o bebi.

Pošto se nalazi u teškom stanju, policija i Više tužilaštvo čekaju da lekari dozvole da razgovaraju sa njom. U međuvremenu je izvršen uviđaj, a mrtva beba nađena je poljskom toaletu ili septičkoj jami pored kuće, pišu Večernje novosti.

Ona će najverovatnije biti gonjena za krivično delo ubistvo deteta pri porođaju. Međutim, postoji mogućnost da se delo prekvalifikuje ukoliko je to učinila u saizvršilaštvu, kao i zavisno od toga da li obducent utvrdi da je dete prilikom rođenja bilo živo ili mrtvo.

(Izvor: Večernje novosti)

Prethodni tekstPALMA : SVIH HILJADU ZAPOSLENIH IZ OPŠTE BOLNICE I DOMA ZDRAVLJA U JAGODINI 5 DANA BESPLATNO ĆE IĆI U PARALIJU NA MORE O TROŠKU DONATORA. OVE GODINE 600, A NAREDNE OSTALIH 400.
Sledeći tekstU UTORAK POMEN RUKOMETNOM RADNIKU MIRKU STOJIČEVIĆU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime