„Bunt – Prava Srbija“ otvorila kancelariju u Nišu

0

U Nišu je uz prisustvo sipatizera i članova BUNT – Prave Srbije otvorena kancelarija gradskog odbora Niš koja će biti i sedište partije za Nišavski okrug. Kancelariju je svečano otvorio predsednik BUNT – Prave Srbije Dušan Marković zajedno sa potpredsednikom Nikolom Ostojićem koji je i vršilac dužnosti predsednika Nišavskog okružnog odbora BUNT – Prave Srbije. Otvaranju su prisustvovale predsednica i potpredsednica Ženskog centra „Žena za ženu“ iz Jagodine.

„Danas smo jednim lepim povodom u Nišu. Naš odbor u Nišu jedan je od boljih odbora BUNT – Prave Srbije i iskreno se nadam da će ovaj odbor imati izuzetne rezultate na predstojećim izborima. Velika mi je čast što smo večeras otvorili kancelariju u prestonici Konstantina Velikog. Najveću zahvalnost večeras dugujemo mom potpredsedniku Ostojiću kao i predsedniku našeg odbora u Nišu, dr Milošu Stojanoviću, kao i svim njihovim saradnicima koji su nas večeras ugostili i okupili i koji će ako Bog da uskoro osloboditi Niš i vratiti ga na pravi put. Velika nam je čast što su danas naši gosti na otvaranju kancelarije dve dame iz udruženja Ženski centar „Žena za ženu“ iz Jagodine. Nastavljamo u narednom periodu sa otvaranjem kancelarija naših odbora i sa formiranjem povereništva širom Srbije, a sve sa ciljem da što spremnije dočekamo izbornu trku. Naša borba se ogleda u DELIMA, a ne suvoparnim rečima. Okosnica naše kampanje biće borba za srpske nacionalne interese“ rekao je Dušan Marković predsednik BUNT – Prave Srbije.

„Veliko mi je zadovoljstvo što večeras otvaramo kancelarije u mom rodnom gradu. Naša partija biće kuća svih Nišlija koji žele da naš grad menjamo na bolje. Krećemo u odsudnu borbu za pravi Niš, ali i borbu za Srbiju. Borićemo se da Niš kao nekada bude jedan od vodećih gradova u Srbiji, a ne zadnja rupa na svirali što bi rekao naš narod. Naš program za Niš koji ćemo uskoro predstaviti biće potpuno ostvariv, a pogađa u samu srž problema naših sugrađana. Nišlije će na predstojećim izborima imati za koga da glasaju. Do pobede!“
Rekao je Nikola Ostojić, potredsednik BUNT – Prave Srbije i predsednik Nišavskog okružnog odbora.“

Prethodni tekstCarinici sprečili krijumčarenje gotovo pola kilograma teškog zlatnog nakita, vrednog 1,7 milion dinara
Sledeći tekstTokom trudnoće sledite doktora od poverenja uz redovne kontrole

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime