BOŽOVIĆ: DEVET PROFESORKI VRAĆENO NA POSAO

0

Devet profesorki koje su dobile otkaz u Visokoj medicinskoj školi u Ćupriji zbog, kako kažu, ukazivanja na brojne malverzacije i partijsko zapošljavanje u ovom ustanovi, vraćene su na posao, objavio je funkcioner DS Balša Božović.

„Nakon dve godine teških borbi i nakon velikih ožiljaka i rana na obe strane, danas je javljeno profesorkama iz Ćuprije DA SE SVE VRAĆAJU NA POSAO! Možda ih ne poznajete dovoljno dobro ali verujte da je čast bila stajati rame uz rame sa takvim lavicama. One su blago i snaga Srbije. Hvala svima koji su bili razumni i koji su prosto izračunali koliko je Srbija već izgubila i koliko bi tek izgubila bez njih“ napisao je Božović na fejsbuku. 

Kažu da je prosvetna inspekcija već utvrdila i da su i Aleksandar Martinović i ostali funkcioneri Srpske napredne stranke u ovoj školi zaposleni protivno zakonu, da je Nacionalni prosvetni savet naložio spoljnu kontrolu kvaliteta VMŠSS, i tvrde da se nakon toga ništa ne dešava. Do kada će Aleksandar Martinović, Hristos Aleksopulos (direktor škole) koji nas maltretira tvrdeći da ima “zaštitu sa vrha” i drugi funkcioneri biti iznad zakona i države, navodile su profesorke.

Prethodni tekstDR MILETIĆ: U JULU 37 LICA POZITIVNO
Sledeći tekstLONČAR: 500 MEDICINARA U IZOLACIJI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime