BOLJA POKRIVENOST VIPOVE MREŽE U JAGODINI, ĆUPRIJI I PARAĆINU

0

Rezultati merenja glavnih parametara Vipove mreže pet nedelja nakon završetka radova na modernizaciji opreme u Jagodini, Ćupriji i Paraćinu pokazuju da je obezbeđena veća pokrivenost signalom na otvorenom i unutar objekata, kao i bolji kvalitet razgovora, poručuju iz ove kompanije.  Dejan Kastelic, direktor/CTO Vip mobile ističe da će ovaj operater do kraja godine uložiti 23 miliona evra u modernizaciju 2G i 3G mreže širom Srbije i da Vipova oprema ispunjava najviše međunarodne i domaće tehnološke i ekološke standarde.

Kastelic zahvaljuje građanima na razumevanju tokom radova na modernizaciji i poziva ih da dođu u prodavnice ovog operatera i partnera kako bi se uverili da nude konkurentne tarife sa najmodernijim mobilnim uređajima za sve segmente korisnika. Korisnici koji se odluče za Vipove postpejd pakete imaju mogućnost plaćanja odabranog telefona, tableta ili notebook-a na do 12 mesečnih rata putem mesečnog računa za Vip usluge, bez kamate. Na taj način su i uređaji najviše klase dostupni širem krugu građana.

Takođe, novi korisnici Smart tarifa dobijaju popust na mesečnu pretplatu do čak 12.000 dinara, a, ukoliko im nije potreban novi mobilni telefon, uz to dobijaju i popust od 25% na pretplatu tokom trajanja cele ugovorne obaveze. Pripejd korisnici na raspolaganju imaju novu opciju u okviru koje za 150 dinara dobijaju čak 5.000 minuta za razgovore u mreži, 5.000 SMS poruka prema svim mrežama i 100 MB koje važe sedam dana.

Vip je početkom godine uveo i najsavremenije sisteme za podršku korisnicima koji omogućuju personalizovaniji pristup i efikasniju obradu njihovih zahteva.

Poslovanje i investicije u 2014. godini

Iz Vipa saopštavaju da se do kraja septembra 2014. godine pridružilo više od 2 miliona korisnika, što je rast od 4.5% u odnosu na isti period prošle godine, tako da je tržišno učešće kompanije 22%. U istom periodu prihodi su, po uporedivoj osnovi, porasli za 4% do sume od 18.6 milijardi dinara.

Prethodni tekstTABLOIDNA SRBIJA: NEKOLIKO PITANJA ZA MINISTRA
Sledeći tekstPAŽLJIVO NA PUTU ZBOG MAGLE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime