BLATO IZA KULTURNOG CENTRA MOGU DA REŠE STUBIĆI ZA ZABRANU PARKIRANJA

0

Čitaoci Infocentrale i mnogobrojni građani Jagodine zatražili su od redakcije da nadležnima u gradu postavi pitanje, kako da se reši blato iza Kulturnog centra koje ne samo sprečava normalno funkcionisanje pešaka već se i raznosi po gradu i stvara veliki problem. Kako saznajemo, za ovaj problem nadležna je Direkcija za izgradnju grada Jagodina i prema rečima direktora Miodraga Jevremovića, problem će biti saniran „sa početkom građevinske sezone“.

misa„Radi se o tome da su najodgovorniji za blato upravo vozači, jer koriste zelenu površinu iza Kulturnog centra za parkiranje. To isto rade stanari obližnje zgrade, kao i gosti ugostiteljskog objekta. Velika cirkulacija automobila, stalno parkiranje na zelenoj površini napravili su problem blata koje se raznosi svuda. Mi možemo da ponudimo rešenje – postavljanje stubića koji će sprečiti parkiranje. To je jedino rešenje ovog problema, jer nasipanje zelene površine stvorilo bi idealne uslove za dodatna parkiranja i došli bismo u još veći problem“ kaže Jevremović.

On je objasnio da s početkom građevinske sezone što bi trebalo da bude u najskorije vreme, stubići mogu biti postavljeni. Stanari obližnje zgrade kažu da je put gotovo neprohodan.

„Živim u zgradi pored velike sale, imamo muku sa blatom ispred zgrade, ne možemo decu da izvedemo, ograničeno nam je kretanje. O prljavštini da ne govorim. Molimo nadležne da ovaj problem reše, jer to ne samo da smeta nama stanarima, nego prlja ceo grad. Toliko blato u centru Jagodine je katastrofa“ kaže jedna od stanarki zgrade u neposrednoj blizini.

 

Prethodni tekstIZLOŽBA DIGITALNIH RADOVA NENADA MARKOVIĆA U SVILAJNCU
Sledeći tekstRADNIK PUMPE „MIHAJLOVIĆ“ PRONAŠAO 5.050 EVRA I VRATIO VLASNIKU – POLJSKOM SVEŠTENIKU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime