Biblioteka obogatila fond stručne literature

0

Posle nedavne nabavke najsavremenije računarske opreme podržane od strane Ministarstva kulture i informisanja, Odeljenje periodike sa internet centrom i čitaonicom je ovih dana obogatilo i fond stručne literature namenjen studentima i naučnim radnicima.

Univerzitetska biblioteka je u okviru već dugogodišnje i uspešne saradnje u razmeni stručnih publikacija poslala Narodnoj biblioteci u Jagodini časopise iz oblasti književnosti i kulture. Na spisku su ovoga puta Gradina – časopis za književnost, umetnost i kulturu, Sinteze – časopis za pedagoške nauke, književnost i kulturu, Scena – časopis za pozorišnu umetnost i na kraju, Moderna konzervacija – časopis iz oblasti umetnosti i arhitekture.

Osim ovoga, dr Marko Bojić, direktor biblioteke, donirao je iz svoje lične kolekcije izvestan broj zbornika sa naučnih konferencija i seminara. Teme zbornika su evropske integracije, populaciona politika, životna sredina, ekologija i nadamo se da će uz publikacije iz Univerzitetske biblioteke predstavljati dragocenu pomoć studentima i ostalim korisnicima Odeljenja periodike sa internet centrom i čitaonicom.

Prethodni tekstNOVI ZAKON O ZDRAVSTVENOM OSIGURANJU UVODI RETKE BOLESTI
Sledeći tekstGLIGORIJEVIĆ: OČISTIĆEMO ODMAH DIVLJE DEPONIJE U GLOGOVCU I NA BRIONIMA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime