„BELIČKI KEJ“ PRVI RESTORAN U JAGODINI SA HRONO DNEVNIM MENIJEM

0

Restoran „Belički kej“ koji je nalazi u ulici Braće Dirak 29 u Jagodini, prvi je restoran u gradu i okolini koji je postavio dnevni HRONO meni. Šef kuhinje Nebojša Glišić, poznati majstor kulinarstva svojim umećem a prateći pravila hrono ishrane, već je pomogao mnogima da skinu od 20 do 40 kg u periodu od jednog do tri meseca i počnu da žive zdravijim i lepšim životom.

5
Nebojša Glišić

„Pošto je jedan prijatelj uz hrono ishranu kod nas u restoranu uspeo da skine 40 kg za tri meseca, pojavila se potreba drugih da pristupe ovom načinu ishrane. Hrono nije dijeta, radi o režimu koji se, ukoliko ima volje za zdravim načinom života, sprovodi zauvek. Mi smo doneli odluku da postavimo hrono dnevni meni kako bismo izašli u susret svima onima koji zbog mnogo obaveza i nemogućnosti da pripremaju sami, mogu da se hrane kod nas uz vrhunski kvalitet namirnica koje koristimo. Uz našu pomoć moguće je skinuti kilaži i početi sa zdravim načinom ishrane“ kaže Nebojša Glišić.

hrono 3
Doručak

Hleb se jede ujutru i predstavlja kombinaciju dozvoljenih brašna i raznih semenki koje mogu da se dodaju. Izvrsnog je kvaliteta i ukusa. Uz hleb ide neki namaz poput ajvara, koji je domaćeg porekla, ne kupovni. Takođe i pečenica, kulen, suvi vrat, pršuta.

„Imamo američke palačinke sa spanaće, heljdine palačinke sa kulenom i ajvarom, pita se semenkama i ajvarom, hrono burek, hrono pizza. Doručak treba da bude obilan. Za ručak pripremamo punjenu papriku jednom vrstom mesa, sve vrste mesa pripremanog po pravilima ovog načina ishrane, za večeru pastrmka, belo meso, sve na maslinovom ulju ili grilovano. Svakog dana ubacujemo nove recepte kako bi hrono meni bio raznovrstan. Hrana je kod nas zdrava i ukusna. Pripremamo i humus koji je odličnog kvaliteta ali i ukusa“ kaže on.

hrono 1
Palačinke od heljdinog brašna sa kulenom i ajvarom

Porcije su obilne i sigurno je da je uz ovaj meni Beličkog keja sitost zagarantovana. Jelovnik je pripremljen za mesec dana, a svako ko želi može da uplati jedan, dva ili tri obroka. U dogovoru sa Nebojšom Glišićem možete izabrati jelo ili izbeći namirnice koje vam smetaju. Jelovnik se najpre odnosi na period restrikcije kada je i najzahtvenije hraniti se na ovakav način i kada se kilogrami skidaju. Za one koji se odluče da se hrane u Beličkom keju, moguća je i dostava. Za informacije i konsultacije o dnevnom meniju retsorana „Belički kej“ možete pozvati 060 0622666.

Ako želite da jedete, a da budete mršavi, onda je hrono ishrana pravo rešenje za vas. Iako je smišljena u Francuskoj još 1986. godine, kod nas je tek sada u ekspanziji. U ovoj ishrani ne morate da vodite računa o broju kalorija i količini hrane, ali morate da jedete u određeno vreme i da pravilno kombinujete namirnice.

„Belički kej“ nalazi se u ulici Braće Dirak 29 u Jagodini.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime