Baka Prase oduševio paraćinsku decu koja su preplavila salu gde je nastupao (VIDEO)

0

U paraćinskom pozorištu juče je nastupila YT zvezda Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase. Ogroman broj dece došao je da pogleda njegov nastup.

„Oko dve godine već izbacujem klipove na YT i verujem da je to deci jako zanimljivo, otud i takva popularnost. Nastupam po mnogim gradovima, Paraćin je jedan od njih. Bilo je raznih situacija kada se napravi stampedo u tržnim centrima, pa čak i kada odem privatno, ostanem bar sat i po vremena duže nego što sam planirao“ kaže Bogdan.

Bogdan je srpski muzičar, jutjuber, gejmer i zabavljač. Rođen je 16. Septembra 1996. godine u Beogradu, gde živi i radi. Ima preko 1 milion pretplatnika na Youtube-u. Do svog nadimka kako kaže nije došao na kreativan način, naime nekad dok je igrao LoL njegov nadimak je bio Pepa Prase, da bi nakon što ga je u igraonici neko počeo da kopira, promenio nadimak u Baka Prase, i to je tako ostalo. Roditelji nisu baš imali nade i uverenja da će uspeti u svom poslu i forsirali su muzičku akademiju. Ipak, vremenom kad su videli da se od igranja igrica i snimanja video klipova može zaraditi, prestali su da se protivili i pustili su ga da radi ono u čemu uživa. Potvrda toga je par njihovih zajedničkih klipova gde ne kriju da su ponosni na sina.

2018. godine, Bogdan je dostigao svoj vrhunac Jutjub (Youtube) karijere. Trenutno broji nešto iznad milion pretplatnika na svom kanalu i njihov broj se povećava iz dana u dan, a ovog momenta ima ukupno 277,993,097 pregleda. Vlasnik je kompjuterske igraonice u Beogradu na Dorćolu. Pored igraonice, Bogdan ima i svoje majice sa raznim šaljivim natpisima i izrazima. Vezano za igraonicu, zanimljiva priča je policija morala intervenisati prilikom otvaranja njegove igraonice, kada se pojavio veliki broj dece koja su blokirala saobraćaj. Slično se ponovilo i početkom 2019. godine, kada je na njegov nastup u tržnom centru u Novom Sadu, došlo neočekivano mnogo dece koja su izazvala pometnju i evakuaciju komplet tržnog centra. Bogdana obožavaju i prate deca i tinejdžeri uzrasta od 10. pa sve do 20. godina.

 

(Tekst je nastao realizacijom projekta „Paraćin iz svakog ugla“ koji sufinansira opština Paraćin)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime