AS ARCUS POKLANJA TRI NOVA TELA DO NOVE GODINE! (FOTO)

0

„AS ARCUS“ na novoj adresi, pored Muzičke škole u Jagodini radi punim kapacitetom. Iz Arcusa poručuju da su spremni za predstojeće praznike i pozivaju žene da što pre krenu sa treninzima. Oni garantuju od 5 do 15 cm u obimu manje i novu figuru do 31. decembra! AS ARCUS POKLANJA tri besplatna kompletna tretmana mršavljenja! POZOVITE BROJ 060 30 56 753

Efekat treninga na FIT stepu jednak je trčanju 3 do 5 km, vožnji bicikla 45 min a nema direktnog opterećenja vitalnih organa. FIT step mašina je u potpunosti bezbedna za vitalne organe. U jagodinskom AS Arcusu velika gužva, a prenosimo delić dobre atmosfere. Pogledajte!

Fit step definiše muskaluturu, podiže i zateže zadnjicu., ima direktan uticaj na zadnju ložu a posebno na unutrašnjost butina. Ukoliko želite da izgubite na težini, oblikujete telo i oslobodite se stresa trošeći maksimalnu energiju uz minimalno utrošenog vremena, onda je FIT STEP pravo rešenje za vas. FIT STEP je sprava za vežbanje vrhunskog kvaliteta koja radi na principu simulacije ljudskog kretanja. FIT STEP otvara novu dimenziju fitnesa i wellnessa, a mogu ga koristiti odrasle osobe različitih načina života i fizičkih sposobnosti ( početnici, rekreativci, sportisti ).

FIT STEP je sjajna alternativa za ljude koji uživaju u aktivnom načinu života, ali nemaju vremena za dugotrajne treninge, poslovne ljude, žene posle porođaja, studente….. Takođe poboljšava rezultate vrhunskih sportista. Koristeći ovu mašinu sigurno ćete smanjiti kilograme, ubrzati metabolizam, razbiti celulit, povećati snagu, dobiti na kondiciji, postati fleksibilniji, ojačati koštanu masu, usporiti starenje, otkloniti efekte stresa, ubrzati rehabilitaciju i povećati sportske rezultate. Požurite jer gužve počinju. Javite se već danas i dobićete tri besplatna kompletna treninga uz merenje, fotografisanje i svakodnevno praćenje u skidanju obima!

Prethodni tekstDUŽ PUTEVA GORE STRNJIŠTA, KAZNE DO 50.000!
Sledeći tekstDINOSAURUSI SE VRAĆAJU U SVILAJNAC! KLINCI PREDLOŽITE IME!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime