APSOLUTNI ŠAMPION JAGODINA OPEN-A – GREGOR FRANCISKA

0

Apsolutni šampion ,,JAGODINA OPEN 2014″ je Gregor Franciska iz Holandije.

holandjanin
Gregor Franciska

 

Rezultati drugog dana 12.10.:

BB juniori -75kg: Jovan Milosevic,

BB juniori +75kg : Nenad Vujanović

Bikini -165cm: Elena Zdjelar

Bikini +165cm: Milica Lazović

Miss fitness: Silva Stojanović

Body fitness: Natasa Ćirković

milica lazovic
Milica Lazović

BB seniori -75kg: Milos Dišić

BB seniori -85kg: Aleksandar Steler

BB seniori -90kg: Gregor Franciska

BB seniori 90+ : Igor Iless

Apsolutni pobednik: Gregor Franciska

Rezultati prvog dana 11.10.

Juniori fitness: Bogdan Stevanović

Veterani: Goran Gajić

Mr.Fitness:Milos Mladenović

Mr.model fitness:Jonatan Franciska,

Mr.athletic: Marko Milosević

Mr.athletic +175cm: Nikola Branisavljević

– U oktobru 11. 12. u Jagodini je održan treći po redu medjunarodni open kup ,,Jagodina Open“. Preko 10 zemalja učesnica uključujući i domaće takmičare iz Srbije. Fantastična organizacija, fanatična publika koja je pratila sportiste preko celog vikenda u Jagodini. Mi smo oduševljeni, takmičari, publika sve je bilo neverovatno! Načinili smo jedan ogroman korak napred u organizaciji ovakvih takmičenja i popularizaciji bodibildinga i fitnessa. Tema ovogodisnjeg takmičenja je Betmen, jer smo mi kroz lik nekog super heroja hteli da dočaramo ljudima koji nisu iz našeg sporta koliko je ovaj sport naporan i težak. Generalni pokrovitelj je Jagodinski sportski savez i grad Jagodina koji su pokazali i ovaj put da imaju sluha, da znaju šta je dobro i kvalietetno i da znaju šta treba podržati kada je afirmacija grada i sporta u pitanju. Celo dvodnevno takmičenje ispraćeno je vrhunskom tehnikom što je upotpunilo događaj, kaže organizator Jagodina Open-a Peđa Milošević.

betmenmerilin

 

 

 

 

 

 

-Ovo je nešto stvarno senzacionalno i predivno bilo za mene, a vjerujem i za sve ostale prisutne…organizacija vrhunska…ugostili su me vrhunski…nemam NITI JEDNU zamjerku…svaka vam čast! SUDCI – pa ja sam oduševljena kako je ovo natjecanje bilo stvarno fer suđeno, svaka čast sudcima. I eto Hrvatska se vratila kući sa tri medalje ZLATOM-Elena Zdjelar, SREBROM-Pero Tomas I BRONZOM-ja! Presrećna sam…konkurencija je bila odlična…cure prelijepe. Ovo je za mene bilo iskustov koje ću pamtiti celog života, rekla je Mihaela Jusufi koja je osvojila treće mesto. 

elena na takmicFantastična atmosfera na ovom takmičenju je nešto što će se dugo prepričavati, muški šou prve večeri a zatim i prezgodne devojke koje su nastupile na drugoj večeri. Kostimirani Betmen je bio naš poznati šampion Lepomir Bakić. On je izveo performans Betmen kao gost. Njemu je inače tog dana bio rođendan pa su mu ljudi iz organizacije poklonili Batman tortu.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime