KRUNIĆ: PREKIDI (NE)ĆE ODLUČIVATI

0

Fudbalere Jagodine posle derbija Zvezdom očekuje teško gostovanje u Nišu. Radnički je na startu prolećne sezone na dva utakmice sa najtežim rotivnicima Zvezdom i Partizanom osvojio dva velika boda. Jagodina je, na drugoj strani, posle sjajnog izdanja u Lučanima, bila ravnopravan protivnik aktuelnom prvaku. Iz toga se lako može zaključiti da predstojeći duel na Čairu biti zanimljiv i do kraja neizvestan.

            -Na osnovu današnjeg vremena i sutrašnje prognoze teren u Nišu biće jako težak za igru. Majdutim, uslovi će biti isti za oba tima. Imaćemo zato jednu tešku utakmicu na teškom terenu. Igraćemo protiv ekipe Rdaničkog koja je pokazala ovog proleća da je ozbiljna ekipa, ta ekipa se totalno razliku po igri, kvalitetu i po rezultatima za razliku od jesenje sezone. Oni su imali dva najteža protivnika u prva dva kola. Ni Zvezda, ni Partizan nisu uspeli da ih pobede. To najbolje pokazuje koliko je Radnički jedna ozubiljana i kvaliutetna ekipa.

Očekuje vas, dakle, teška utakmica u Nišu.

-Biće teško, to je neosporno ali i mi imamo adute. Imamo ekipu koja uvek daje sve od sebe. Videlo se to na dve protekle utakmice. Očekuje nas velika borba, na teškom terenu. Moramo da se stegnemo jer znamo da su teški uslovi. U srpskom fudbalu je, inače, teška situacija, moramo da prevazidjemo neke stvari i da se dovolojno motivišemo za povoljan ishod.

Kakav je zdravstveni bilten?

-Imamo dosta kadrovskih problema. Pre utakmice sa Zvezdom bilo je dosta bolesnih igrača, ali zbog važnosti utakmice nismo pričali o tome. I sad je slična situacija. Vuk Mitošević zbog crvenog kartona neće sigurno moći da igra. Imamo neke sitne povrede kod pojedinih fudbalera a tri igrača je oborio virus. Ali, učinićemo sve da osposobimo sve igrače za sudtrašnju utakmicu. Medjutim, na teren će izaći najzdraviji, najmotivisaniji i najspremniji igrači.

Radnički ima dosta visokih igrača, dobar je u prekidima, iamte li rešenja za takvu igru Nišlija?

-Tačno je da Radnički ima dosda visokih i kvalitetnih igrača. Imaju oni visokme igrače ali imamo i mi. Uz to je dobar u prekidima, ali i nama je to jača stana. Može da odluči neki detilj kod tih prekida, dobro markiranje i pokrivanje. Nije bitno koliko imati visoke igrače, koliko je bitno imati igrače koji znaju da brane tu defanzivu. Neznam da li će igrati Ćulum jer on pravi razliku u njhovoj skok igri. Mi ćemo sa svoje strane pokušati da sprečimo te njihove dobre stavri, ali ponavljam odlučivaće neki detalji. I mi imamo dobar prekid. Ali, ponavljam, oni su za prolećnu sezonu napravili mnogo bolju ekipu nego što su imali jesenas, zaključio je Simo Krunić.

Z.M.

MITOŠEVIĆA ČEKA KAZNA

Vuk Mitošević je na derbiju sa Zvezdom zadario kartone obe boje,žuti za vreme utakmice, a crveni zbog prigovor po završetku derbija. Zanimljovo je istaći da je Mitoševiću to bio četvrti žuti karton pa će po tom osnovu pauzirati bar jednu utakmicu, uz to ga očekuje i kazna zbog crveniog kartona. Izvesno je, dakle, da Simo Krunić na ovom omalenog fudbalera neće moći da računa na minimum dve utakmice.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime