ANTIĆ: HOĆU DA BUDEM GRADONAČELNIK KAO PALMA

0

Imam nameru da budem gradonačelnik Beograda i da vodim ovaj grad u interesu svih građana, izjavio je danas potpredsednik Socijalističke partije Srbije i kandidat koalicije SPS – Jedinstvena Srbija za gradonačelnika Beograda, Aleksandar Antić.

– Ceo grad je ravnopravan i svi treba da imaju iste osnovne uslove i svako mora da se oseća kao beograđanin, bez obzira da li je u Pinosavi ili na Terazijama. Politika koalicije SPS-JS je pre svega usmerena ka ljudima i naša obaveza je da pomognemo onima koji nemaju, kao što radi Dragan Marković Palma u Jagodini. Beograd će pokazati da je human i solidaran – rekao je Antić na zajedničkoj sednici opštinskih odbora SPS i JS u beogradskoj opštini Voždovac.

On je dodao da je za njega velika čast podrška predsednika SPS Ivice Dačića i predsednika JS Dragana Markovića, kao ljudi „koji imaju ogroman autoritet u našem društvu i koji su se dokazali“. Marković je, na istom skupu, rekao da je Antić najbolji kandidat za gradonačelnika Beograda.

– Antić je imao tri visoke državne funkcije, ministra infrastrukture, sada ministra rudarstva i energetike i predsednika Skupštine grada Beograda i sve tri je obavljao i obavlja odlično – rekao je Marković.

On je ponovio da je „Ivica Dačić kao Tito“, da „ima veliku popularnost gde god u svetu da se pojavi i on je politčar koji isto govori u Srbiji i van naše zemlje i zato ga svi u svetu poštuju“.

Tanjug

FOTO youtube.com/Zamediatelevizija

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime