ALEKSANDAR KONOVALOV SPASIO ČAST SRBIJI

0

Reprezenatacija SAD je bila bolja od Srbije, te pobedila 4:1. Jedinu pobedu za Srbiju ostvario je Aleksandar Konovalov, u kategoriji 63,5 kilograma, prekidom u prvoj rundi nad Kevinom Krumom.

Veliki koncert Svetlane Cece Ražnatović odmah je podigao na noge 15.000, po proceni organizatora, okupljenih građana. U društvu Markovića bili su lider SPS Ivica Dačić i Aleksandsar Antić, predsednik Svetske kikboks federacije Borislav Pelević, kao i strane diplomate i prijatelji iz grčke.

-Najbolji kikbokser na svetu Aleksandar Konovalov pokazao da nema protivnika ni u Americi. Jagodina mnogo ulaže u sport, ulagaćemo i dalje. Cilj nam je da skrenemo mlade ljude sa lošeg puta i da ih motivišemo da se bave sportom. Izgradili smo 50 sportskih terena, planiramo izgradnju još jedne hale sportova. Sport je najveći srpski ambasador, naglasio je on.

Ivica Dačić rekao je i da je sam događaj velika pobeda za Srbiju.

-Voleo bih više da je rezultat bio drugačiji, u našu korist, ali šta da se radi. Sam događaj, ovoliki broj ljudi, potvrđuje da je ovo opravdano. Pratim manifestavciju dugi niz godina. SAD su dovele najbolju ekipu koju imaju i bez obzira na našu želju da Srbija pobedi, mislim da je i sam ovaj događaj velika pobeda za Srbiju, poručio je Dačić.

U katregoriji do 65 kilograma, za žene Kejtling Jang pobedila je Jovanu Ðorđević sa 3:0. Nejt Ročardson, u kategoriji do 67 kilograma Slobodana Mijajlovića sa 3:0, u kategoriji do 60 kilograma Boban Marinković izgubio je od Dzo Milera, nokautom u drugoj rundi a Nemanja Pantelić, u kategoriji do 81 kilograma, od Omara Bojda sa 3:0.

Ovogodišnju manifestaciju obeležilio je i dolazak Luke Dačića i Veljka Ražnatovića, njih su saletale devojke iz publike i tražile da se fotografišu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime