U REDU ZA RAZGOVOR S VUČIĆEM – ČEKAJU S HOKLICAMA I HRANOM ZA CEO DAN

0

Već u 5.00 sati jutros, pola sata pre nego što je najavljen početak razgovora građana sa mandatarom za sastav nove vlade Aleksandrom Vučićem, ispred zgrade u Nemanjinoj 11 okupilo se oko pedeset ljudi. Oni su, u nadi da će danas biti primljeni kod Vučića, došli sa hoklicama i hranom za ceo dan, iako mnogi od njih nisu dobili poziv.

Oko pola deset ispred zgrade vlade nalazi se oko sto ljudi, a među njima su neki i koji su svoj mesto u redu za razgovor sa mandatarom zauzeli još u tri sata posle ponoći.

Do pola 11 razgovarao sa 40 građana

Naša reporterka javlja da je Vučić za prvih pet sati (od 5.30 do 10.30 sati) razgovarao sa 40 građana, koji su susret sa njim iskoristili da izlože svoje probleme i zatraže pomoć za njihovo rešavanje. Ako se ovim tempom nastavi, do 18 časova do kada traje prijem kod premijera, prosta računica kaže da će njih stotinak uspeti danas da razgovara sa Vučićem.

Oni koji su za danas zakazali, imaju određen termin kada će ih premijer primiti, ali većina koja čeka nema zakazano. Oni su popunili forumlare, pa će biti možda biti primljeni ukoliko ostane vremena za to. Razgovori uglavnom traju sedam-osam minuta.

Reporterka „Blica“ u Vladi Srbije javlja je jutros da među okupljenima ima dosta starijih ljudi, kao i da su pojednici došli sa decom. Neki su nervozni i, kažu, nezadovoljni organizacijom.

Blic

Foto: V. Lalić / RAS Srbija

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime