MARTOVSKA AKCIJA – BESPLATNA UGRADNJA I ISPORUKA TV BOKSA ZA DIGITALNI SIGNAL!

0

„DZIN SOLUTIONS“ u Jagodini u susret digitalizaciji, tokom marta vrši besplatnu isporuku i ugradnju TV Boks uređaja za televizore. Svako ko kupi ovaj uređaj ili naruči telefonom ili putem interneta, imaće besptanu isporuku i ugradnju nevezano da li se nalazi u Jagodini ili okolnim selima.

sasa milojevic
Saša Milojević

„U martu vršimo ugradnju, idemo i u najdalja sela, na Infocentrali ćemo objaviti putanju kako bi ljudi mogli da se uklope i da znaju na koju stranu idemo svakodnevno. Naš region je prvobitno bio predviđen za isključenje 28.februara, ali će taj termin zbog nekih tehničkih poteškoća biti prolongiran neko vreme, najverovatnije do 1.juna. Do tada će se izvršiti gašenje analognog signala sa predajnika na Crnom vrhu, tako da će svi korisnici koji prate televizijski program preko krovne antene, što je karakteristično za seoska i prigradska područja, ostati signala ukoliko ne kupe video set ap boks. Mi smo jedan od zvaničnih distributera te opreme sa našim dobavljačem ,,Kimtekom“ koji je direktan uvoznik tih uređaja. Njihova cena se kreće od 3300 do 3700 dinara, što određuje specifikacija uređaja, odnosno pojedini uređaji imaju ulaz samo za skart ili za činč, a ovi skuplji imaju ,,LCD“ panel putem koga može da se prati vreme, kao i ulaze za skart, činč i „ha-de-mi”. Pored toga potreban je i kabl za povezivanje tih uređaja i televizora, što je još nekih trista dinara preko ove cene, kaže vlasnik „Dzin solutions“ Saša Milojević.
Usluga ugradnje i dovoženja do kuće uređaja koji je neophodan za digitalizaciju najviše je potrebna domaćinatsvima u selima. Pojedina domaćinstva imaju po dva, tri televizora i za svaki televizor u kući je potreban ovaj uređaj.

U „Dzin solutions“ u Jagodini na AKCIJI su i televizori koji već imaju ugrađen set ap boks i kojima nije pptreban dodatni uređaj. Njihova cena je 29.990 dinara.

Pozovite 063 200 137 i 063 617 283

Adresa
Radmila Đorđevića 2/20
35000 Jagodina, Srbija

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime