AKCIJA AUTOŠKOLE „ZEBRA“ I INFOCENTRALE – KAKO NAJBRŽE DO VOZAČKE DOZVOLE

0

Novi Pravilnik o obuci vozača doneo je mnogo nejasnoća za one koji žele da dođu do vozačke dozvole. Kako bismo našim čitaocima pojasnili o čemu se radi, posetili smo poznatu Autoškolu „ZEBRA“ u Jagodini koja ima najduži staž, već 24 godine obučava vozače u Pomoravlju.

3

„Najveće promene u sistemu obuke vozača dogodile su se u vezi obaveznog licenciranja svih neposrednih činilaca koji u njoj učestvuju, instruktora, automobila, predavača i ispitivača“ rekao je saobraćajni inženjer Miroslav Stevanović osnivač auto-škole „Zebra“ -„U prvom koraku novi vozači pohađaju teoretsku nastavu, koju vodi licencirani predavač i ona traje petnaestak dana, zatim polažu test, a oni koji sa uspehom završe. stiču pravo da počnu sa obukom na vozilima koja traje 40 sati, odnosno, otprilike mesec dana. Posle završetka obuke, obaveza vozača je polaganje prve pomoći, koja se polaže u ovlašćenom Crvenom krstu i nakon toga vozači stiču pravo da polažu praktični deo ispita u koji spada vožnja na poligonu i u gradu. Kandidati koji budu uspešni na svim poljima dobijaju vozačku dozvolu“.

Ono što verovatno još interesuje buduće vozače je cena usluga. Danas vam predstavljamo cenovnik za B kategoriju:

Teoretski deo – 40 sati ……… 12.000 dinara

Praktični deo – 40 sati ………. 40.000 dinara

Lekarsko uverenje ……………… 3.500 dinara

Prva pomoć ………………………. 8.500 dinara

Ispiti, test i vožnja po………….. 4.000 dinara

2

Nešto što će obradovati sve one koji se odluče na polaganje vozačkog ispita je to što o uvoj auto-školi postoji mogućnost odloženog plaćanja na više rata, kao i popust za avansno plaćanje.

Infocentala i auto-škola „Zebra“ uskoro kreću u zajedničku akciju, kako najlakše do vozačke dozvola i šta je to na šta bi trebalo da budući vlasnici vozačkih dozvola obrate pažnju prilikom polaganja svih ispita.

Za više informacija u vezi obuke vozača br 035/228-277, 063/611-316

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime