POSLE OSAM DANA SVETISLAV BOJIĆ JOŠ NIJE NAĐEN!

0

Ni osmi dan od kako je nestao Svetislav Bojić (75) o njemu nema ni traga ni glasa. Porodica kaže da su „pročešljali“ sve ulice u Jagodini, reku Belicu okolna sela, zavirivali u napuštene kuće čak i u plastenike. I ništa.

„Imao je kod sebe mobilni telefon ali po našem zakonu, policija može tek posle 72 sata da podnese zahtev tužilaštvu koje još dan posle svega toga izdaje policiji nalog da locira telefon. Za svo to vreme njemu se telefon isparznio, otišla je baterija i nisu uspeli da lociraju gde je. U haosu smo, izgubljeni, ne znamo ništa, ni gde je ni dal je živ…bio je jak, zdrav čovek koji uprkos godinama nije bio dementan Šetao je tokom dana, pre nego padne veče, razgovarao sa ljudima, sa komšilukom, šalio se. Bio je zdrav, vitalan, priča njegova ćerka Miloranka Bojić Milisavljević.

Deda Tisa kako su ga zvali, imao je na sebi trenerku i papuče kada je pre 8 dana izašao da prošeta. Normalno se kretao, nije imao neprijatelje.

„Zvali su nas ljudi, navodno su ga videli, odmah smo odlazili na ta mesta ali nije ga bilo. Jednom nas je zvao neko pijan da nas zeza, ali dobro, ljudi svašta rade“ kaže ćerka.

Porodica moli da svako ko ima bilo kakvu informaciju koja može da se tiče ovog nestanka pozove 061 19 40 239

Prethodni tekstAKCIJA AUTOŠKOLE „ZEBRA“ I INFOCENTRALE – KAKO NAJBRŽE DO VOZAČKE DOZVOLE
Sledeći tekstGREAT WALL AUTOMOBILI DOSTUPNI I U JAGODINI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime