Akademija OXFORD kursevi stranih jezika: Ulaganje u obrazovanje se uvek isplati

0

Dobro je poznato da se znanje makar jednog stranog jezikazahteva za mnoge radne pozicije, te da osobe koje pohađaju kursengleskog jezika ili bilo kog drugog i te kako od toga imaju ibenefite.

Iako je činjenica da se najveći broj ljudi odlučuje za učenjeupravo engleskog jezika, uzevši u obzir da je on najzastupljenijiu celom svetu, treba imati na umu i to da su sve traženiji ikursevi nemačkog jezika, zatim francuskog i ruskog, ali iitalijanskog i mnogih drugih stranih jezika, koje sve u ponudiima Akademija Oxford Jagodina.

Najbitnije je da svi koji su zainteresovani da uče bilo koji stranijezik iz ponude imaju na umu i to da Akademija Oxford Jagodina prilikom organizacije nastave poštuje sve smernice,koje Zajednički evropski referentni okvir za jezike, to jest CEFR ( The Common European Framework for languages ) navodi. Au praktičnom smislu to znači da se kursevi stranih jezikaorganizuju na šest nivoa ukupno, jer ih konkretni standard toliko propisuje, što podrazumeva da i osobe koje ranije nisuimale dodira sa tim jezikom mogu da pohađaju početni kurs, aliisto tako i neki od kurseva na višim nivoima, a ako imaju željuda znanje koje su prethodno stekli, na taj način nadograde.

Zašto upisati kurs jezika u Akademiji Oxford Jagodina?

Kada se uzme u obzir činjenica da je u pitanju obrazovnainstitucija koja posluje dugi niz godina i može se pohvalitibrojnim, vrlo zadovoljnim učenicima, to je sasvim jasno da Akademija Oxford može da zadovolji sve zahteve polaznika.

Uz to, ono što je izdvaja u poređenju sa drugim školama stranihjezika je sledeće:

visokokvalifikovani i maksimalno posvećeni profesori
veliki izbor kurseva stranih jezika ( preko 40 )
brojne mogućnosti za organizaciju nastave ( grupna / individualna, online / klasična )
poštovanje pravila CEFR – a prilikom organizacije nastave
nastava prilagođena uzrastu i nivou znanja polaznika
sertifikat o znanju izabranog stranog jezika na određenomnivou

 

Upis novih grupa je u toku

Potrebno je da svi koji su zainteresovani za kurs stranog jezikaizvrše najpre prijavljivanje i to ili na mail adresu[email protected] ili putem brojeva telefona 035 885 29 58, 069 30 10 584 i 069 45 555 84.

Takođe je otvorena i mogućnost da svi koji su zainteresovani,prijavljivanje izvrše direktno u prostorijama Akademije Oxford Jagodina, koje se nalaze u ulici Trepčaninova broj 1 i to svakog radnog dana između 08 i 21 čas, odnosno u periodu od 09 do 14 sati subotom.

Ne propustite priliku da uložite u svoje obrazovanje i takoobezbedite sebi bolju budućnost!

Prethodni tekstJP „Standard“ poziva građane da podnesu Zahtev za uvođenje u potrošački odnos za nelegalni priključak
Sledeći tekstVoze pod dejstvom amfetamina, benzodiazepina, opijata i alkohola

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime