RADULE I DREAMTIM U MJUZIKLU IVANE ŽIGON

2

U velikoj dvorani Sava centra održan je muzičko scenski spektakl „Stojte galije carske“ povodom obeležavanja 100 godina od početka Prvog svetskog rata. U ovoj predstavi koju potpisuje Ivana Žigon, učestvoala je i Jagodinka Ana Radulović Radule i to kao šminker i kao deo Dream tima.

Radule i Gavrilo

,,Moja uloga je bila austougarski vojnik, sa mojom ekipim DreamTeam. Bili smo svi austrougarska vojska. Ivana nam da uvek takvu ulogu, jer smo izuzetno precizni tokom igre, marširanja i tako dalje… celo leto smo se pripremali za ovu predstavu. Spremao nas je naš trener Branimir Đuričić. Ja sam bila i sminker, radila sam masku Gavrila Prinicipa. Gavrilo je bio moj drugar Stefan Dimitrijević.Bilo je to fantastično iskustvo, kaže Ana.

Ona kaže da joj nije bilo teško da napravi masku Gavrila Principa jer se aktivno bavi body artom.

,,Ivana Žigon je bila prezadovoljna maskom. Inače, ona se spremala za ovu predstavu godinu dana, i sve je sama osmislila, na probama je radila kao režiser, scenograf i producent. Na sceni je bilo oko 200 učesnka i bila je prepuna sala „Sava centar“ , oko 3000 ljudi…. na kraju predstave, ja sam joj čestitala i na kraju se rasplakala i pohvalila je naš tim, jer smo zaista dali sve od sebe, i nije imala nikakvih problema sa nama, jer smo mi mnogo složni i odgovorini.

DreamTim je već učestvovao u Ivaninim predstavama.

,,Družili smo smo se sa glumcima, Mišom Janketićem, Katarinom Radivojević, Jelenom Žigon i naravno sa Ivanom Žigon koja je za mene kraljica! kaže Radule.

10437640_10202612398413216_2044378210564540205_n

U programu vojvodu Mišića igra Miša Janketić, Darju Karobkina – Marijana Šovran, Floru Sends – Katarina Radivojević, vojvoda Stepu – Lepomir Ivković, Milunku Savić – Jelena i Ivana Žigon, majora Gavrilovića – Nebojša Kundačina, Makenzija – Miodrag Radovanović. Kuriozitet je da u programu učestvuje slavni ruski reditelj i glumac Nikita Mihalkov. U liku slikarke Nadežde Petrović gostuje prima balerina Marinskog teatra, koja je plesati na orginalnu muziku Ninoslava Ademovića.

2 KOMENTARA

  1. Uloge: Tihomir Stanić kao Kralj Aleksandar I Karađorđević, Nikita Mihalkov i Nikolaj Burljajev kao Sveti Car Nikolaj II Romanov, Mihailo Janketić kao Vojvoda Živojin Mišić, Tihomir Arsić kao Sveti Vladika Nikolaj Velimirović, Lepomir Ivković kao Vojvoda Stepa Stepanović, Jelena i Ivana Žigon kao Milunka Savić, Predrag Miletić kao Major Dragutin Gavrilović, Marijana Šovran kao Darja Korobkina, Katarina Radivojević kao Flora Sands, Miodrag Radovanović kao Feldmaral August fon Makenzen, Nebojša Kundačina kao Doktor Nikolaj Maksimovič Sergejev, Mile Bošković kao Momčilo Gavrić, Ivan Zablaćanski kao Vojnik, Vjera Mujović kao Grkinja sa Krfa koja se zaljubljuje u jednog srpskog vojnika pre Solunskog fronta, Irina Adilova kao Nadežda Petrović, Bojana Peković kao Srbija, ruski ansambl RUSIJA iz Vladimira, ansambl La luna iz Jagodine, KUD KOLO KUD NIKOLA TESLA iz Obrenovca i ansambl MO STANISLAV BINIČKI. Ovaj muzičko-scenski spektakl je odličan.

  2. Uloge: Tihomir Stanić kao Kralj Aleksandar I Karađorđević, Nikita Mihalkov i Nikolaj Burljajev kao Sveti Car Nikolaj II Romanov, Mihailo Janketić kao Vojvoda Živojin Mišić, Tihomir Arsić kao Sveti Vladika Nikolaj Velimirović, Lepomir Ivković kao Vojvoda Stepa Stepanović, Jelena i Ivana Žigon kao Milunka Savić, Predrag Miletić kao Major Dragutin Gavrilović, Marijana Šovran kao Darja Korobkina, Katarina Radivojević kao Flora Sands, Miodrag Radovanović kao Feldmaral August fon Makenzen, Nebojša Kundačina kao Doktor Sičev, Mile Bošković kao Momčilo Gavrić, Ivan Zablaćanski kao Vojnik, Vjera Mujović kao Grkinja sa Krfa koja se zaljubljuje u jednog srpskog vojnika pre Solunskog fronta, Irina Adilova kao Nadežda Petrović, Bojana Peković kao Srbija, ruski ansambl RUSIJA iz Vladimira, ansambl La luna iz Jagodine, KUD KOLO KUD NIKOLA TESLA iz Obrenovca i ansambl MO STANISLAV BINIČKI. Ovaj muzičko-scenski spektakl je odličan.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime