21. KIK BOKS MEČ BIĆE ODRŽAN U HALI JASSA

0

U subotu 7. jula u sportskoj hali JASSA u Jagodini, sa početkom u 21:00, biće održan 21. tradicionalni kik boks meč povodom krsne slave sela Končareva, Sveti Jovan Krstitelj. Meč će zbog najavljenog nevremena biti održan u hali sportova u Jagodini.

PALMINI TIGROVI – TURSKA

Pored sedam kik boks mečeva videćemo i jedan profi boks meč u kome će snage odmeriti Veljko Ražnatović i Italijan Danilo Staćone. U zabavnom delu programa nastupiće Lepa Brena. Ulaz je slobodan.

Profesionalna kik boks delegacija iz Turske, na čelu sa predsednikom Turske profi kik boks federacije Erdinom Ajgunom doputovala je danas u Jagodinu gde će u subotu odmeriti snage sa kik bokserima jagodinskih Palminih tigrova. Po njihovom dolasku u Jagodinu održano je zvanično merenje svih takmičara i zajednička konferencija za novinare.

1

„Veliko hvala organizatoru na fantastičnom prijemu. Mi smo došli u najjačem sastavu. Želimo da publika uživa u borbama i neka pobedi bolji“ rekao je potpredsednik kik boks saveza Turske Talat Ajhan. Trener Palmini tigrova, Slobodan Jocić je takođe poručio „Neka pobedi bolji, a u ovom slučaju to su Palmini tigrovi“ . Pored sedam borbi u kik boksu publika će videti i jedan profi boks meč. Radi se o kruzer kategoriji do 90,7 kilograma. Rukavice će ukrstiti Veljko Ražnatović i Italijan Danilo Staćone.

„Želeo bi da se zahvalim organizatoru, kao i građanima Jagodine i mojim prijateljima iz Kik boks kluba „Palmini tigrovi“ što su me još jednom prihvatili i što ću biti sa njima na ovom meču i to je za mene velika čast. Želim sreću izuzetnim borcima iz Jagodine kao i njihovim protivnicima iz Turske“ rekao je Veljko Ražnatović.

4

Na zvaničnom merenju trojica turskih kik boksera imala su više kilograma nego što je propisano u njihovim kategorijama i njima je supervizor Srđan Bugarčić naložio da do meča usklade kilažu sa propisima. Dozvoljena odstupanja su 500 grama. U hali JASSA u Jagodini u subotu od 21:00 očekuje se rekordna posećenost, kao i veliki broj uglednih ličnosti iz javnog života Srbije i regiona.

U zabavnom delu programa nastupiće Lepa Brena. Sportska hala JASSA Jagodina, subota 7. jul 21:00, ulaz slobodan.

Parovi :

-71kg lou kik

Aleksandar Đorđević – Kenan Uslu

Palimni tigrovi Srbija Turska

-71kg lou kik

Dušan Radović – Abdulah Kaplan

Palmini tigrovi Srbija Turska

-86kg lou kik

Boris Matejić – Kan Emir Goc

Palmini tigrovi Srbija Turska

-63,5 kg K1

Predrag Mijajlović – Neset Olcen

Palmini tigrovi Srbija Turska

-60kg lou kik

Danijel Memedovski – Jahja Gokalp

Palmini tigrovi Srbija Turska

-78kg lou kik

Nemanja Pantelić – Hasan Delmir

Palmini tigrovi Turska

-63,5kg K1

Aleksandar Konovalov – Mertkan Songul

Palmini tigrovi Turska

PROFI BOKS KRUZER KATEGORIJA 90,7kg

Veljko Ražnatović – Danilo Staćone

Srbija Italija

Prethodni tekstPROF. DR. BRACA TRIFUNOVIĆ PREDVODIO OPERACIJU VAĐENJA TUMORA IZ STOMAKA TEŠKOG 18 KG
Sledeći tekstPALMINI TIGROVI – TURSKA 6:1

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime