ŽENSKA EKIPA SELA DUBOKA U KOCELJEVI KOD ŠAPCA OSVOJILA BROJNE NAGRADA

0

U Koceljevi kod Šapca na seoskim Olimpijskim igrama ekipa sela Duboka je osvojila: prvo mesto i pehar u pikadu ekipno, a pojedinačno takodje 1.mesto za Mariju Jeremić; drugo mesto u krosu ekipno, treće mesto u šahu i narodnom višeboju.
Selo Duboka je kao mesna zajednica zauzelo 3.mesto, u konkurenciji 50ak sela iz cele Srbije.

duboka-ol-2
„Na Olimpijskim seoskim igrama Srbije, učstvujemo od 2001.u kontinuitetu ( ženska ekipa sela Duboka). Osvajači smo brojnih medalja i pehara u svim sportovima, kako u ekipnoj tako i u pojedinačnoj konkurenciji (odbojka, rukomet, stoni tenis, narodni viseboj, kros, sah, streljastvo, pikado). Nasa ekipa na svakim, najpre Opstinskim igrama, broji vise od 30 clanova, sto je daleko brojnije od ostalih zenskih seoskih ekipa, a potom i na Olimpijskim seoskim igrama Srbije. Sastav ekipe je raznolik, od domaćica do akademskih gradjana, a sve nas povezuje ljubav prema rekreativnom sportu i svom selu. Želimo da se zahvalimo Jagodinskom sportskom savezu, koji podrzava nasa ucesca na svakim Igrama, kao i Lokalnoj samoupravi grada Jagodine na organizaciji Opstinskih igara i promociji sporta“ kažu ove uspešne Dubočanke.

One istuču posebnu zahvalnost svih žena iz Duboke dugogodišnjoj radnici Sportskog društva Jedinstvo Duboka, Mileni Leli Obradović za svu požrtvovanost i trud u vodjenju, kao i učestvovanju u raznim sportovima. Sportske i kulturne manifestacije ovog sela podržava i prvi Klub žena (Duboka).
Dobitnice su Oktobarskih nagrada za uspehe odbojkaške i šahovske ekipe.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime