Profesionalni prvak sveta, reprezentativac Srbije kik bokser Aleksandar Konovalov bio je neprijatno iznenađen kada mu je stiglo da plati kaznu od 6.000 dinara zbog slavlja posle velikog trijumfa.

„Danas sam morao da platim kaznu, jer su policajci došli da me vode zbog 6000 dinara. Razlog kazne je slavlje posle osvajanja svetske titule u Brazilu, gde sam predstavljao svoju zemlju i ponosno pevao himnu! Tačnije, rodbina me je dočekala ispred kuće sa trubačima, koju su odsvirali samo tri pesme. Očigledno da je nekome to smetalo i pozvao je policiju! Kada su oni došli videli su pehar i rekli da neće da pišu kaznu, ali ipak su je napisali! Eh državo, hapsite kriminalce, narko dilere… Njima ne smete ni da pridjete,a mene koji sam uspesan sportista ganjate zbog slavlja od 10minuta!“ napisao je Konovalov na svom fejsbuk profilu.

Reprezentativac Srbije u kik boksu, član „Palminih tigrova“ Aleksandar Konovalov, u Jagodini je osvojio titulu profesionalnog prvaka sveta u kategoriji do 64,5 kilograma u lou kik.

 

Jedan komentar

  • Odgovori
    8. marta 2016.

    Policijom upravlja SNS i borbu za vlast vode protiv Palme. Glavni cilj im je zauzimanje Jagodine. Biće velike borbe ali neće proći. Glatko 80% za JS.