ZAHVALJUJUĆI HRONO ISHRANI U „BELIČKOM KEJU“ – ZA DVA MESECA 20 KG MANJE

0

Jagodinac, Vladimir Jovanović, inače veterinar ZOO vrta „Tigar“ godinama muči muku sa viškom kilograma. Ove godine rešio je da se opredeli za hrono ishranu u restoranu „Belički kej“. Vladimir je posle samo dva meseca uspeo da skine 20 kilograma.

vlada-1„Na restrikciji sam, strogo poštujem pravila. Obroke mi priprema Nebojša Glišić, šef kuhinje Beličkog keja. Obroci su raznovrsni, doručak je bogat i najvažnije je da dan počne obilnim doručkom koji daje energiju, posebno jer se ja bavim poslom koji zahteva stalnu pripravnost. Naravno, u početku je teško promeniti životne navike, ali ukoliko imate motiv, uspeh je siguran“ kaže on.

U Beličkohrono-4m keju za sve one koji su na hrono ishrani, doručak je raznovrsan – heljdine palačinke sa kulenom, hrono hleb sa pečenicom, ajvarom, jajima, hrono burek, mafini, slanina, hrono kačamak, suvi vrat, maslac…ručak je takođe raznovrsan i veoma ukusan a podrazumeva sve vrste mesa i razne dodatke od povrća.

„Što se tiče doručka najviše volim mini pizze, a za ručak sarmu sa junećim mesom. Za sve nas koji imamo mnogo posla, pravo je rešenje priprema hrane u restoranu. Pitanje da li bih uspeo da za dva meseca skinem 20 kg, da sam sam sebi pripremao obroke. U restoranu oni imaju i jednu važnu stavku – ukusni su. Plan mi je da skinem još 20 kg u narednom periodu“ kaže Vladimir.

„Belički kej“ je prvi restoran u Centralnoj Srbiji koji je uveo dnevni hrono meni. Gost može naručiti jelo po želji ili se pretplatiti na mesečni meni što podrazumeva da ga hrana čeka u određeno vreme i naravno, po pravilima hrono ishrane. „Belički kej“ dovozi hranu na kućnu adresu. Broj telefona šefa kuhinje Nebojše Glišića sa kojim se možete konsultovati oko ishrane je 060 0622 666.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime