Jagodinac, Vladimir Jovanović, inače veterinar ZOO vrta „Tigar“ godinama muči muku sa viškom kilograma. Ove godine rešio je da se opredeli za hrono ishranu u restoranu „Belički kej“. Vladimir je posle samo dva meseca uspeo da skine 20 kilograma.

vlada-1„Na restrikciji sam, strogo poštujem pravila. Obroke mi priprema Nebojša Glišić, šef kuhinje Beličkog keja. Obroci su raznovrsni, doručak je bogat i najvažnije je da dan počne obilnim doručkom koji daje energiju, posebno jer se ja bavim poslom koji zahteva stalnu pripravnost. Naravno, u početku je teško promeniti životne navike, ali ukoliko imate motiv, uspeh je siguran“ kaže on.

U Beličkohrono-4m keju za sve one koji su na hrono ishrani, doručak je raznovrsan – heljdine palačinke sa kulenom, hrono hleb sa pečenicom, ajvarom, jajima, hrono burek, mafini, slanina, hrono kačamak, suvi vrat, maslac…ručak je takođe raznovrsan i veoma ukusan a podrazumeva sve vrste mesa i razne dodatke od povrća.

„Što se tiče doručka najviše volim mini pizze, a za ručak sarmu sa junećim mesom. Za sve nas koji imamo mnogo posla, pravo je rešenje priprema hrane u restoranu. Pitanje da li bih uspeo da za dva meseca skinem 20 kg, da sam sam sebi pripremao obroke. U restoranu oni imaju i jednu važnu stavku – ukusni su. Plan mi je da skinem još 20 kg u narednom periodu“ kaže Vladimir.

„Belički kej“ je prvi restoran u Centralnoj Srbiji koji je uveo dnevni hrono meni. Gost može naručiti jelo po želji ili se pretplatiti na mesečni meni što podrazumeva da ga hrana čeka u određeno vreme i naravno, po pravilima hrono ishrane. „Belički kej“ dovozi hranu na kućnu adresu. Broj telefona šefa kuhinje Nebojše Glišića sa kojim se možete konsultovati oko ishrane je 060 0622 666.

Nema komentara