ZA ČLANOVE “HELLS ANGELS” NASTUPIĆE KABLOVI” I HOR FPNJ

5

U narednim danima, za članove MC “Hells Angels” nastupiće KUD “Kablovi” koji će odigrati srpske narodne igre, a srpsku himnu otpevaće za njih hor Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini.

“Biće tu i gajdaša, narodnih igara, mnogo toga povezanog sa srpskom tradicijom. Želimo da Srbiju predstavimo gostima iz celog sveta” kaže član MC HA, Vladimir Petković.

Danas je u Jagodinu stiglo oko 300 bajkera, dok je juče stiglo oko 100. Oni se odmaraju u hotelima.

”Policajci su na ulicama, žandarmerija, bezbednost je podignuta na najviši nivo, nema nikakvih problema” kaže direktor akva parka Zoran Gligorijević.

Najveći broj bajkera stiže u sredu, a već u četvrtak počinje njihov godišnji skup koji će trajati do nedelje kada će najveći broj njih otići. Članovi će ispoštovati gradsku odluku i od 23 sata, kada je reč o centralnim danima proslavu prebaciti u halu Jasa.

5 KOMENTARA

  1. Dobro, jel mozete negde da saznate koji rock bendovi sviraju na tom skupu. Ja sam cuo ZZ Top, ACDC i jos neki …. molik administratora sajta da pronjuska malo i o tome izvesti gradjanstvo zainteresovano za dobru muziku.

    • Niko ne zna ko dolazi. Drži se u tajnosti zbog bezbednosti jer je zabava privatna. Verujemo da će doći najbolji jer ove godine slave 70 godina od osnivanja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime