U narednim danima, za članove MC “Hells Angels” nastupiće KUD “Kablovi” koji će odigrati srpske narodne igre, a srpsku himnu otpevaće za njih hor Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini.

“Biće tu i gajdaša, narodnih igara, mnogo toga povezanog sa srpskom tradicijom. Želimo da Srbiju predstavimo gostima iz celog sveta” kaže član MC HA, Vladimir Petković.

Danas je u Jagodinu stiglo oko 300 bajkera, dok je juče stiglo oko 100. Oni se odmaraju u hotelima.

”Policajci su na ulicama, žandarmerija, bezbednost je podignuta na najviši nivo, nema nikakvih problema” kaže direktor akva parka Zoran Gligorijević.

Najveći broj bajkera stiže u sredu, a već u četvrtak počinje njihov godišnji skup koji će trajati do nedelje kada će najveći broj njih otići. Članovi će ispoštovati gradsku odluku i od 23 sata, kada je reč o centralnim danima proslavu prebaciti u halu Jasa.

5 Komentara

 • Odgovori
  Marko
  29. maja 2018.

  Kad upravnik akva parka govori o bezbednosti!To izgleda ima samo u Srbiji!Strasno!

 • Odgovori
  ja
  30. maja 2018.

  Dobro, jel mozete negde da saznate koji rock bendovi sviraju na tom skupu. Ja sam cuo ZZ Top, ACDC i jos neki …. molik administratora sajta da pronjuska malo i o tome izvesti gradjanstvo zainteresovano za dobru muziku.

  • Odgovori
   Ana
   30. maja 2018.

   Niko ne zna ko dolazi. Drži se u tajnosti zbog bezbednosti jer je zabava privatna. Verujemo da će doći najbolji jer ove godine slave 70 godina od osnivanja.

 • Odgovori
  M
  30. maja 2018.

  Ima ih svega 59 za sad ,tek stizu ostali

 • Odgovori
  Nana
  3. juna 2018.

  U petak su bili Straycats, a u subotu Maideni…